Εντολή για τη δολοφονία του Ζελένσκι από Ρώσους μισθοφόρους αποκαλύπτουν οι Βρετανοί

Τι αναφέρει δημοσίευμα της Wall Street Journal

by Times Newsroom

Την ώρα που ο πόλεμος στην Ουκρανία μπαίνει στον δεύτερο μήνα, πληροφορίες από τη Μεγάλη Βρετανία αναφέρουν ότι η ομάδα μισθοφόρων Wagner Group φέρεται να έχει λάβει εντολή για το δολοφονία του Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Σύμφωνα με τη Wall Street Journal, οι εκτελεστές της επίλεκτης παραστρατιωτικής ομάδας επέστρεψαν στην Ουκρανία με σκοπό τη δολοφονία του προέδρου της Ουκρανίας.

Κατά το ρεπορτάζ η Βρετανία θα επιβάλλει κυρώσεις στην Wagner Group, που φέρεται να σχεδιάζει τη δολοφονία του Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Η παρουσία μισθοφόρων της Wagner Group, μιας ιδιωτικής εταιρείας συνδέεται με το περιβάλλον του Πούτιν, με στόχο την εξολόθρευση του Ζελένσκι.

Σύμφωνα δε, με πρόσφατο δημοσίευμα της βρετανικής Telegraph, εκατοντάδες μέλη της Wagner έχουν επιστρέψει σε ουκρανικό έδαφος έχοντας λάβει «προσωπική εντολή» από τον Πούτιν να βγάλουν από τη μέση τον Ζελένσκι ή τουλάχιστον δύο από τους στενούς του συνεργάτες –τον πρωθυπουργό Ντένις Σμιχάλ ή τον επιτελάρχη της προεδρίας Αντρέι Γιέρμακ.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή