Έντονο επεισόδιο Κοτζιά-Ράπτη για τον Καμμένο: «Δεν αντέχω να τον ακούω»

by Times Newsroom 1

Ο Νίκος Κοτζιάς έλεγε ότι δεν θέλει να τον ακούει, δεν αντέχει να τον ακούει, και ότι η κυρία Ράπτη με τη συμπεριφορά της είναι αναιδής και αυθάδης

Το ότι ο Νίκος Κοτζιάς δεν θέλει να βλέπει και να ακούει για τον Πάνο Καμμένο το έχουμε καταλάβει όλοι καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που οι δύο άνδρες έχουν κοντράρει τα ξίφη τους. 

Τα όσα όμως έγιναν το βράδυ της Παρασκευής στο καφενείο της Βουλής επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά τα όσα είπαμε παραπάνω.

Το βράδυ της Παρασκευής λοιπόν «καβγάδισαν» ο τέως υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, και η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Έλενα Ράπτη όταν ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ανέβηκε στο βήμα. Στο καφενείο της Βουλής, σε ένα κεντρικό τραπέζι, καθόταν ο κ. Κοτζιάς με μια παρέα. Σε ένα άλλο τραπέζι στη δεξιά πλευρά του καφενείου βρισκόταν η κυρία Ράπτη μαζί με συνεργάτες της.

Μόλις είδε τον Πάνο Καμμένο στο βήμα, σηκώθηκε από το τραπέζι και πλησίασε στην τηλεόραση, για να τον ακούσει. Ο ήχος όμως ήταν αρκετά χαμηλωμένος και γι’ αυτό ζήτησε από έναν αστυνομικό που βρισκόταν δίπλα να τον δυναμώσει, προκειμένου να ακούσει τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.

Σύμφωνα με μάρτυρες που ήταν μπροστά στο περιστατικό  την ώρα που ο αστυνομικός δυνάμωσε τον ήχο στην τηλεόραση, ο τέως υπουργός Εξωτερικών ενοχλήθηκε έντονα και άρχισε να φωνάζει. «Κατέβασε το, δεν θέλω να τον ακούω. Εδώ είναι για τους βουλευτές, δεν έχει δικαίωμα να είναι εδώ και να πειράζει την τηλεόραση» φέρεται να είπε, αναφερόμενος στον αστυνομικό που δυνάμωσε την τηλεόραση.

Η Ελενα Ράπτη απάντησε, λέγοντας: «Εγώ είμαι βουλευτής, εγώ θέλω να ακούσω τον κ. Καμμένο και εγώ ζήτησα από τον αστυνομικό να δυναμώσει τον ήχο». Ο κ. Κοτζιάς φέρεται να απάντησε: «Δεν με νοιάζει, εγώ δεν θέλω να τον ακούσω, μόνο εσείς θέλετε να τον ακούσετε εδώ, είμαστε πέντε άτομα και δεν θέλουμε, κατεβάστε το κυρία Ράπτη». Απτόητη η βουλευτής της ΝΔ συνέχισε: «Κύριε Κοτζιά, σε αυτή την αίθουσα υπάρχουν τηλεοράσεις και ανέκαθεν ήταν δυνατά, για να μπορούν οι βουλευτές να ενημερώνονται. Και έτσι και θα παραμείνει».

Ο Νίκος Κοτζιάς συνέχισε να λέει ότι δεν θέλει να τον ακούει, δεν αντέχει να τον ακούει, και ότι η κυρία Ράπτη με τη συμπεριφορά της είναι αναιδής και αυθάδης. «Έτσι γίνεται εδώ, έτσι είθισται και έτσι θα συνεχίσει να γίνεται» απάντησε εκ νέου η βουλευτής της ΝΔ.

Τελικά, ο τέως υπουργός Εξωτερικών έφυγε από το καφενείο, όμως η παρέα στην οποία καθόταν, είπε στη βουλευτή της ΝΔ: «Εμείς θέλουμε τον ακούσουμε, δυναμώστε τη φωνή».

ELEFTHEROSTYPOS.GR

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή