Επετειακή εκδήλωση για τα 70 χρόνια της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ

Θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την ερχόμενη Δευτέρα με ομιλητές μεταξύ άλλων τον πρωθυπουργό και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ

by Times Newsroom

Η Βουλή των Ελλήνων διοργανώνει επετειακή εκδήλωση με θέμα «70 χρόνια της Ελλάδος στο ΝΑΤΟ – Νέες γεωπολιτικές προκλήσεις για την Ελλάδα και τη Βορειοατλαντική Συμμαχία», η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2023, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (αίθουσα Banquet) με ώρα έναρξης 18:00.

Θα μιλήσουν κατά σειρά ο επικεφαλής της Ελληνικής Αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ κ. Σπήλιος Λιβανός, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός κ. Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνος Τασούλας, η Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ κ. Joëlle Garriaud-Maylam και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η εκδήλωση θα αναμεταδίδεται ζωντανά από το διαδικτυακό κανάλι του Τηλεοπτικού Σταθμού της Βουλής web1, καθώς και από το web3 με διερμηνεία στα αγγλικά και τα γαλλικά.

Η είσοδος των δημοσιογράφων στην αίθουσα της εκδήλωσης είναι ελεύθερη.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή