Επικοινωνιακή κατρακύλα με συμψηφισμούς από τον ΣΥΡΙΖΑ

Από το «κόμμα… βιαστές» στο «κόμμα… κοράκια» μετακινείται άμεσα όσο και άγαρμπα ο ΣΥΡΙΖΑ, επιχειρώντας να αποκομίσει από την υπόθεση Πάτση ό,τι δεν κατάφερε να αποκομίσει από την αποτυχημένη προσπάθειά του να συνδέσει όλη τη Ν.Δ. με το αποτρόπαιο έγκλημα του Κολωνού.

by Times Newsroom

Η επίθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά του ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα του Υπουργικού Συμβουλίου, μιλώντας για ντροπή όσων προσπαθούν να βάλουν πολιτικό πρόσημο σε αποτρόπαια εγκλήματα όπως αυτό του Κολωνού, αναγκάζει τον ΣΥΡΙΖΑ να υποχωρήσει στην υπόθεση Μίχου και να επενδύσει στην υπόθεση Πάτση.

«Από την πρώτη στιγμή είπαμε ότι η κομματική ταυτότητα του παιδοβιαστή του Κολωνού από μόνη της δεν σημαίνει κάτι» ήταν το μέγα ψέμα στην ανακοίνωση της Κουμουνδούρου, μετά την τοποθέτηση του πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο. Ολοι θυμούνται τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, επώνυμα και ανώνυμα, γνωστά και άγνωστα, να εστιάζουν στην κομματική ταυτότητα του Μίχου, αγνοώντας τις αιτίες και τις πραγματικές διαστάσεις του δράματος ενός 12χρονου παιδιού, μη δίνοντας μία δεκάρα για το τι πραγματικά έχει συμβεί στην υπόθεση του Κολωνού.
Τώρα, η αξιωματική αντιπολίτευση, με εντολή Τσίπρα, ρίχνει όλο το βάρος στον διαγραφέντα Πάτση. «Τη στιγμή που η κοινωνία βράζει με τα έργα και τις ημέρες του κ. Πάτση, που εν γνώσει του κ. Μητσοτάκη έβγαζε στο σφυρί τα σπίτια του κόσμου και ροκάνιζε το δημόσιο χρήμα με απευθείας αναθέσεις, ο κ. Μητσοτάκης νομίζει ότι μπορεί να ξεφύγει και να εκτρέψει τη συζήτηση», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγο νωρίτερα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, συνέχισε τη φράση του κ. Τσίπρα στη συνέντευξή του στο ΣΚΑΪ περί «γαλάζιων κατσαρίδων».

«Ο κ. Πάτσης σήμερα ομολόγησε πως ο κ. Μητσοτάκης και ήξερε και τον κάλυπτε για χρόνια. Γιατί ο πλουτισμός ημετέρων από τα κόκκινα δάνεια εργαζομένων και επιχειρηματιών είναι πυρήνας της πολιτικής Μητσοτάκη. Κουμπάρος του κ. Πέτσα, πρώην συνέταιρος της συζύγου Τσιάρα, ευνοούμενος του κ. Πιερρακάκη και με τον γιο του συντονιστή του τμήματος Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων της Ν.Δ. για να συντονίζει τη λεηλασία των ακινήτων της μεσαίας τάξης. Περιμένουμε την άμεση σύγκληση της Επιτροπής Πόθεν Εσχες για να εξεταστεί πού βρήκε τα 4,3 εκατ. ο κ. Πάτσης για να αγοράσει χαρτοφυλάκιο κόκκινα δάνεια άνω των 60 εκατ. Οπως επίσης και την άμεση αποπομπή Πιερρακάκη για το ένα εκατ. μέσω ΕΛΤΑ στον κ. Πάτση. Οταν θέλει η κυβέρνηση, ο κ. Πιερρακάκης εμφανίζεται ως σωτήρας των ΕΛΤΑ, που είναι εποπτευόμενος φορέας του υπουργείου του. Τώρα που αποκαλύφθηκε το πλιάτσικο, δεν ξέρει τίποτα και τα ρίχνει όλα στον κ. Σταϊκούρα; Ας αποφασίσει ο κ. Μητσοτάκης ποιον θα αποπέμψει», δήλωσε ο κ. Ηλιόπουλος. Περισσότερα από τα μισά από τα όσα είπε είναι ψέματα. Δεν ενδιαφέρει όμως η αλήθεια τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα, αλλά να κερδίσει ό,τι μπορεί από μια υπόθεση που αποτελεί χτύπημα στο μαλακό υπογάστριο της κυβερνητικής παράταξης.

EleftherosTypos.gr

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com