Επίσκεψη Σακελλαροπούλου στο σχολείο των φυλακών Κορυδαλλού

Το σχολείο των φυλακών Κορυδαλλού επισκέφθηκε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία άκουσε τα κάλαντα από την χορωδία των κρατουμένων σε μία σύντομη και συγκινητική γιορτή

by Times Newsroom

Το σχολείο των φυλακών Κορυδαλλού επισκέφθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία άκουσε τα κάλαντα από την χορωδία των κρατουμένων σε μία σύντομη και συγκινητική γιορτή.

Συνομίλησε με τους κρατούμενους και επεσήμανε τη σημασία της εκπαίδευσης μέσα στις φυλακές και ως εφόδιο για την κοινωνικής τους επανένταξη.

Παράλληλα, άκουσε το αίτημά τους για τη δημιουργία λυκειακής δομής, ώστε να μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους και μετά το γυμνάσιο.

Σε αυτή τη σημασία της μεταγυμνασιακής δομής αναφέρθηκε και η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, η οποία συνεχάρη το σωφρονιστικό και εκπαιδευτικό προσωπικό, αλλά και τους ίδιους τους κρατουμένους για την πρόοδό τους.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com