Επίσκεψη στο Μουσείο!

by Times Newsroom

Το Σπίτι των Παραμυθιών – Το Μουσείο Αλλιώς σας περιμένει και φέτος με χαρά να το επισκεφθείτε με τους μαθητές σας στα εκπαιδευτικά προγράμματα με αφήγηση μύθων και λαϊκών παραμυθιών, κατασκευές με φυσικό πηλό, γιορτινούς καλικάντζαρους και αποκριάτικες μάσκες, δακτυλόκουκλες με ήρωες των ιστοριών, θεούς του Ολύμπου και τσολιαδάκια, χειροτεχνίες με υφάσματα και άλλα υλικά. 

Σε τρεις διαφορετικές και ευάερες αίθουσες, σε συνολική έκταση 230 τ.μ. τηρούμε τις απαιτούμενες αποστάσεις και τα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας, για την ασφάλεια των μαθητών και όλων μας. Το προσωπικό μας είναι πλήρως εμβολιασμένο.

Ιστορία του βιβλίου, διαφορετικότητα, ελληνική μυθολογία και λαοί του κόσμου, μινωικός και βυζαντινός πολιτισμός, Αίσωπος και αρχαιοελληνικά παιχνίδια, στάρι και ελιά, και άλλα εκπαιδευτικά προγράμματα, γίνονται μέρος της μάθησης μέσα από αφήγηση και εικαστικές δημιουργίες που τα παιδιά παίρνουν στο σπίτι τους. 

Δείτε όλα μας τα εκπαιδευτικά προγράμματα ΕΔΩ 

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή