Επίσκεψη στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Αττικής «Η Μητέρα» – Αναρρωτήριο Πεντέλης

Η ΠτΔ παρακολούθησε την χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών, ξεναγήθηκε στους θαλάμους φιλοξενίας βρεφών και δημιουργικής απασχόλησης και ενημερώθηκε για το έργο και τους σκοπούς του παραρτήματος.

by Times Newsroom

H Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Αττικής «Η Μητέρα» – Αναρρωτήριο Πεντέλης.

Η κυρία Σακελλαροπούλου παρακολούθησε την χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών, ξεναγήθηκε στους θαλάμους φιλοξενίας βρεφών και δημιουργικής απασχόλησης και ενημερώθηκε για το έργο και τους σκοπούς του παραρτήματος.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή της, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας δήλωσε:

«Βρίσκομαι σήμερα εδώ για να υπογραμμίσω το χρέος της Πολιτείας απέναντι σε όσα βρέφη και νήπια έχουν ανάγκη από στοργική μέριμνα και φροντίδα. Όλα αυτά τα παιδάκια, που στερούνται το οικογενειακό περιβάλλον, επιζητούν την ασφάλεια και την αγάπη που θα φωτίσει τη ζωή τους και θα διασφαλίσει την υγιή, ψυχική και σωματική τους ανάπτυξη. Εύχομαι σύντομα να βρεθεί για όλα μια οικογένεια που θα τα αγκαλιάσει. Εύχομαι επίσης στους φροντιστές τους δύναμη στο έργο τους, έργο που απαιτεί πλούτο ψυχής και υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης. Καλά Χριστούγεννα!».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή