Επιτροπή Αγώνα Κατοίκων Δήμου Ευρώτα: Συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέχρι την ικανοποιήση των δίκαιων αιτημάτων μας.

-Να σταματήσουν οι εικόνες του “μαύρου ποταμού” της Ντροπής!!

by Times Newsroom

Η «Επιτροπή Αγώνα Κατοίκων Δήμου Ευρώτα» εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

Την Κυριακή 16/1 πάρα την έντονη βροχόπτωση δεκάδες κάτοικοι από όλα τα χωριά του Δήμου συγκεντρώθηκαν στην Γέφυρα του Ευρώτα και την απέκλεισαν συμβολικά απαιτώντας:

Εδώ και τώρα μέτρα προστασίας του ποταμού και διασφάλισης της δημόσιας υγείας. από την μόλυνση από τα απόβλητα εργοστασίων!

-Να σταματήσουν οι εικόνες του “μαύρου ποταμού” της Ντροπής!!

-Αναστολή των εργασιών κατασκευής Σκουπιδοεργοστασίου- χωματερής στην Θέση “Ξηροκάμπια” στα 440 μέτρα από τον Ποταμό σε περιοχή Natoura (πάνω από το ΥΥΣ Σκάλας) και ακύρωση της αντιπεριβαλλοντικής και κοστοβόρας ΣΔΙΤ Απορριμμάτων.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας μέχρι την ικανοποιήση των δίκαιων αιτημάτων μας, με μπλόκα στις εργασίες κατασκευής χωματερής και σκουπιδοεργοστασίου για τα σκουπίδια Λακωνίας και Αρκαδίας από την ΤΕΡΝΑ αλλά και με άλλες πολύμορφες κινητοποιήσεις

Καλούμε όλους τους κατοίκους την Πέμπτη και Παρασκευή 27-28/1 στις 6.30πμ σε συγκέντρωση-μπλόκο στο κόμβο των Ξηροκαμπίων στην ΕΟ Σπάρτης-Σκάλας.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΗΜΩΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή