Ερντογάν : Μετά τις απειλές, ηρέμησε και πήγε… σούπερ μάρκετ

by Times Newsroom 1

Μετά τις προκλητικές δηλώσεις τους, ο Πρόεδρος της Τουρκίας  πετάχτηκε μετά και στο διπλανό σουπερ μάρκετ του συνεταιρισμού.

Αφού ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έγινε για ακόμη μία φορά εριστικός σε μία ειδική τελετή στα ναυπηγεία Κωνσταντινούπολης στο Πέντικ της ασιατικής πόλης για την παράδοση της κορβέτας «Κιναλιάντα» στο Πολεμικό Ναυτικό, μετά ο Πρόεδρος της Τουρκίας πήγε…. σούπερ μάρκετ.

Απείλησε «θεούς και δαίμονες» και μετά πήγε σούπερ μάρκετ

Συγκεκριμένα, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε ομιλία του αναφέρθηκε στα επιτεύγματα της Τουρκίας, προσθέτοντας πως  πλησιάζει και η ώρα για το τουρκικό μαχητικό.

Όπως είπε, αυτό που γίνεται με τα αμερικανικά F-35, που οι Αμερικανοί αρνούνται να τους τα δώσουν, έχει κάνει την Τουρκία πιο αποφασιστική.

«Όπως φτιάξαμε drones και ελικόπτερα, έτσι θα φτιάξουμε και το δικό μας μαχητικό αεροσκάφος. Η ώρα ζυγώνει. Όταν ξυπνούν τον γίγαντα, θα υποστούν και τις συνέπειες», τόνισε χαρακτηριστικά.

Το  επικοινωνιακό «σόου» του Ερντογάν στο σούπερ μάρκετ

Μετά τις προκλητικές δηλώσεις του, ο Πρόεδρος της Τουρκίας  πετάχτηκε μετά και στο διπλανό σουπερ μάρκετ του συνεταιρισμού για να κάνει τα ψώνια της εβδομάδας του και για να δείξει ότι ο πρώτος πολίτης της χώρας… είναι και παράλληλα κουβαλητής!

Έδειξε μεγάλη προτίμηση σε σοκολάτες και γκοφρέτες όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες.

Οπως φαίνεται πάντως ο πρόεδρος δεν γέμισε με ψώνια το καρότσι.

Αντ΄αυτού συνεχάρη όμως το σούπερ μάρκετ για τις πλαστικές σακούλες που… δεν είχε και έφυγε μαζί με την σύζυγο του Εμινέ.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή