Εταιρεία στο Λονδίνο απέλυσε καθαρίστρια, επειδή έφαγε ένα «παρατημένο» σάντουιτς

Όταν έγινε γνωστή η είδηση της απόλυσης, μέλη συνδικάτου συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία με 100 κονσέρβες τόνου και 300 σάντουιτς

by Times Newsroom

Μια καθαρίστρια, εργαζόμενη σε κορυφαία δικηγορική εταιρεία του Λονδίνου, υπέβαλε μήνυση επειδή την απέλυσαν, γιατί… τόλμησε να φάει ένα ξεχασμένο σάντουιτς με τόνο, που βρήκε σε μια αίθουσα συνεδριάσεων. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα RollOnFriday, η καθαρίστρια Γκαμπριέλα Ροντρίγκεζ απολύθηκε από την υπηρεσία καθαρισμού όπου εργαζόταν, με την επωνυμία Total Clean, λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2023.

Η Ροντρίγκεζ, μία ανύπαντρη μητέρα από το Εκουαδόρ, φέρεται να απολύθηκε από την εργασία της κατόπιν παραπόνων εκπροσώπων της νομικής εταιρείας «Devonshires Solicitors», πως σε ημέρα και ώρα που εργαζόταν εκεί έφαγε ένα παρατημένο σάντουιτς, το οποίο κόστιζε μόλις 1,90 δολάρια!

Το εν λόγω σάντουιτς είχε μείνει στην αίθουσα συνεδριάσεων έπειτα από μια σύσκεψη στην εταιρεία, που έχει στο δυναμικό της 235 δικηγόρους, και θα πεταγόταν. Εκπρόσωπος της δικηγορικής εταιρείας δήλωσε στην εφημερίδα «The Post» ότι δεν υπέβαλε επίσημη καταγγελία κατά της Ροντρίγκεζ, επιμένοντας ότι δε ζήτησε να ληφθούν μέτρα εναντίον της. «Η Total Clean έκανε τη δική της έρευνα και η απόφαση για την απόλυση της Γκαμπριέλας ελήφθη χωρίς καμία απολύτως προτροπή ή επιρροή από την Devonshires» πρόσθεσε η εκπρόσωπος της εταιρείας. Η Devonshires δήλωσε επίσης ότι δεν θα είχε αντίρρηση, όπως δεν έκανε ποτέ, να παρευρεθεί και να εργαστεί η Γκαμπριέλα στις εγκαταστάσεις της, εάν η Total Clean αλλάξει γνώμη, σύμφωνα με τη «New York Post».

Η Ροντρίγκεζ είχε εργαστεί στην Devonshires δύο χρόνια πριν την απόλυσή της. Ωστόσο, η εταιρεία Total Clean, από την πλευρά της, ισχυρίστηκε ότι η Ροντρίγκεζ διέπραξε κλοπή, τρώγοντας το σάντουιτς με τόνο.

Όταν έγινε γνωστή η είδηση της απόλυσης της Ροντρίγκεζ, μέλη του συνδικάτου ονόματι United Voices of the World (UVW) συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της Devonshires με 100 κονσέρβες τόνου, 300 σάντουιτς σε χειροποίητες συσκευασίες, μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς και ερωτικές επιστολές προς την Ροντρίγκεζ, όπως έγραψε η «Guardian».

Αν και οι υποστηρικτές της Ροντρίγκεζ προσέφυγαν και απευθείας στην Devonshires για την απόλυσή της, η δικηγορική εταιρεία δήλωσε ότι δεν έδειξε καλή θέληση και αρνήθηκε να υποστηρίξει την υπόθεση της Γκαμπριέλας.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com