Εταιρική Ταυτότητα – Κατασκευή Εταιρικής Ταυτότητας από την Applebite

by Times Newsroom
Η εταιρική ταυτότητα είναι η συνολική εικόνα που έχουν στο μυαλό τους το ποικίλων κοινό, όπως οι πελάτες, οι επενδυτές και οι εργαζόμενοι για την εταιρεία – επιχείρησή σας.

Είναι πρωταρχικό καθήκον να δημιουργηθεί και να σχεδιαστεί σωστά η εταιρική σας ταυτότητα σε πρώτο επίπεδο και σε ένα δεύτερο επίπεδο να διατηρηθεί αυτή η ταυτότητα και να συμφωνεί με την επίτευξη των επιχειρηματικών σας στόχων.

Η Applebite φροντίζει να δημιουργεί μια ξεχωριστή εταιρική ταυτότητα για κάθε πελάτη της.

Διακρινόμαστε για την μοναδικότητα στο χτίσιμο του branding μιας επιχείρησης και την εφευρετικότητά μας στη δημιουργία εμπορικών σημάτων.

Σε εμάς θα βρείτε απάντηση στα ερωτήματα.

Ποιοι είμαστε και πού πάμε ως εταιρεία – επιχείρηση.

Αυτά θα είναι το όπλο σας για μια δυνατή εταιρική ταυτότητα με ισχυρό λογότυπο που θα αντικατοπτρίζει τις βλέψεις που έχετε για το μέλλον της εταιρείας – επιχείρηση σας.

Για ότι σας απασχολεί σχετικά με τις υπηρεσίες, την εξυπηρέτηση, την εταιρεία, μην διστάσετε να μας επισκεφθείτε ή να επικοινωνήσετε μαζί μας με έναν από τους παρακάτω τρόπους.

Ελ. Βενιζέλου 28 & Αγγέλου Σικελιανού,
Δραπετσώνα, T.K.: 18648
213 04 14 323
694 77 15 556
[email protected]
[email protected]
[email protected]
Δευ – Παρ: 8:00 – 17:30
Σαβ: 8:00 – 13:00

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com