«Εθνική Δημιουργία» – Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Τον διέγραψαν Κρανιδιώτης και Τζήμερος

«Η λήξη της συνεργασίας κατέστη αναπόφευκτη λόγω της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του»

by Times Newsroom

Τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την «Εθνική Δημιουργία» ανακοίνωσαν οι συνιδρυτές του κόμματος Θάνος Τζήμερος και Φαήλος Κρανιδιώτης.

«Η λήξη της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του» επισημαίνεται στη σχετική ανάρτηση του Θάνου Τζήμερου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Αναλυτικά η ανάρτηση έχει ως εξής

«Με λύπη μας, ανακοινώνουμε τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Η λύση της συνεργασίας μας κατέστη αναπόφευκτη, λόγω της προσωπικής στρατηγικής του, της αμετροεπούς και αντιδεολογικής συμπεριφοράς του, της απαξίωσης των αρχών μας, της υιοθέτησης, από μέρους του, της λογικής του πολιτικού κόστους, εις βάρος της συνέπειας, και του αλαζονικού του χαρακτήρα, που υπονόμευαν την ενότητα και τις προοπτικές της προσπάθειάς μας. Συνεχίζουμε, για μια φιλελεύθερη πατριωτική πολιτική, με πυξίδα την κοινή λογική.

Θάνος Τζήμερος
Φαήλος Κρανιδιώτης»

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

Για τη διαγραφή του από την «Εθνική Δημιουργία» που ανακοινώθηκε από τον Θάνο Τζήμερο και τον Φαήλο Κρανιδιώτη μίλησε το πρωί της Τετάρτης (10/8) ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος τονίζοντας πως στηρίζει τον «καθεστωτισμό».

«Δεν έφυγα από τη ΝΔ για να στηρίζω ένα σύστημα υποκλοπών και παρακρατικών μεθοδεύσεων δια της τεθλασμένης» επεσήμανε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος τόνισε ότι δεν περίμενε ότι θα βρεθεί σε ένα «παράρτημα της ΝΔ» και πρόσθεσε: «Καμία στήριξη στην ”πασοκοποταμίσια” Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη και τον καθεστωτισμό».

Αναφερόμενος δε στον Φαήλο Κρανιδιώτη ανέφερε πως δεν ταυτίζεται με το ύφος και το ήθος του περιεχομένου των μηνυμάτων του και πως «το τελευταίο τετραήμερο έχει βγει ως την πιο προωθημένη εμπροσθοφυλακή του Κυριάκου Μητσοτάκη στο θέμα του Νίκου Ανδρουλάκη».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή