Eurobasket: Αγκαλιά με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο πανηγύρισε ο προπονητής της Ιταλίας

Έκλεψε ξανά τις εντυπώσεις ο Τζανμάρκο Ποτζέκο

by Times Newsroom

Ο Τζανμάρκο Ποτζέκο είναι ένας προπονητής που ζει έντονα την κάθε στιγμή και στο φετινό Eurobasket δίνει πραγματικό show σε κάθε αγώνα της Ιταλίας, οπότε ήταν αναμενόμενο ότι θα ήταν μέσα στην τρέλα μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Σερβίας και αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος τον πέτυχε στον διάδρομο των αποδυτηρίων.

Το Ιταλία – Σερβία έχει ολοκληρωθεί, οι «ατζούρι» έχουν πάρει μια απίστευτη πρόκριση για τους προημιτελικούς και ο προπονητής τους, ο οποίος είχε αποβληθεί λίγο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου, είναι στον 7ο ουρανό. Εκείνη την ώρα, παράλληλα, οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδας ετοιμάζονται να βγουν στο παρκέ για προθέρμανση πριν το παιχνίδι με την Τσεχία.

Την ώρα, λοιπόν, που ο Αντετοκούνμπο πήγαινε, ο Ποτζέκο ερχόταν. Και όταν ο Ιταλός είδε μπροστά του τον Greek Freak, άρχισε να τρέχει προς το μέρος του και… πήδηξε στην αγκαλιά του, πανηγυρίζοντας μαζί του για τη μεγάλη πρόκριση της ομάδας του!

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com