Ευ. Βενιζέλος: Ο κ. Παπανδρέου έχει βγάλει τα συμπεράσματά του

Αποκάλυψε τι είπε στον Ν. Ανδρουλάκη μετά την εκλογή του

by Times Newsroom

Μιλώντας στην εκπομπή «ΕΠΤΑ» της ΕΡΤ1 και απαντώντας στις ερωτήσεις των πολιτών, ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναφερόμενος στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έχει βγάλει τα συμπεράσματά του αν ήταν ορθή η επιλογή του να συμμετάσχει στην εκλογική διαδικασία, ενώ αποκάλυψε τι είπε στον Νίκο Ανδρουλάκη μετά την εκλογική νίκη του. «Θα μου επιτρέψετε να μην κάνω κανένα σχόλιο για την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου, θέλησε να είναι υποψήφιος, κρίθηκε από το εκλογικό σώμα των εσωτερικών εκλογών, το αποτέλεσμα είναι γνωστό νομίζω και ο ίδιος θα βγάλει τα συμπεράσματά του, ως εκ τούτου ας κοιτάξουμε προς το μέλλον. Το τι ψήφισα στις εκλογές δεν είναι σωστό να το πω, ο καθένας μπορεί να εικάσει ποια ήταν η επιλογή μου. Αλλά από την άλλη η συμμετοχή μου δεν ήταν για συμμετοχή υπέρ κάποιου προσώπου, τι αξία έχει μία ψήφος. Η συμμετοχή μου ήταν μία στήριξη της διαδικασίας και μία εκδήλωση σεβασμού στους ανθρώπους της ευρύτερης δημοκρατικής παράταξης, του κέντρου, της κεντροαριστεράς, της προοδευτικής αντίληψης που κάθε φορά αναζητούν, μία ευκαιρία, μία δυνατότητα να εκπροσωπηθούν πολιτικά και ήθελα και εγώ να μετάσχω σε αυτήν την κοινή ας το πούμε έτσι εκδήλωση η οποία απέδωσε τον καρπό που ξέρετε με την εκλογή του κυρίου Ανδρουλάκη. Του ευχήθηκα τα καλύτερα και κυρίως του ευχήθηκα να ερμηνεύσει σωστά το αποτέλεσμα και να κινείται έχοντας υπόψη του ότι ως αρχηγός ενός κόμματος  επικοινωνεί εκ των πραγμάτων με την Ιστορία. Διότι η πολιτική γράφει την Ιστορία καθημερινά. Κάτι που σημαίνει και πάρα πολύ σωστή αξιολόγησή της, εις βάθος, απροκατάληπτη, αυτού που έχει συμβεί, του παρελθόντος».

Ο κ. Βενιζέλος σχολίασε και το φαινόμενο της ανόδου του εξτρεμισμού και την εμφάνιση των θεματοφυλάκων του Συντάγματος λέγοντας ότι «για αυτό το φαινόμενο το προκλητικό των θεματοφυλάκων, η επίκληση του Συντάγματος από τους εχθρούς του, δεν μπορεί να γίνει ανεκτή. Το δικαίωμα αντίστασης παρέχεται σε αυτούς που πιστεύουν στο Σύνταγμα και τη δημοκρατία και στρέφεται εναντίον των εχθρών του συντάγματος που παραπληστικά το επικαλούνται».

Πηγή: ertnews.gr

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com