Εύα Καϊλή: Φωτογραφία με τα χρήματα που κατασχέθηκαν για το Qatar Gate

Όλα τα χαρτονομίσματα που βρήκαν οι Βέλγοι στις έρευνές τους

by Times Newsroom

Η βελγική Le Soir έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία της αστυνομίας από τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι της Εύας Καϊλή και του πρώην Ιταλού ευρωβουλευτή Αντόνιο Παντσέρι, από την υπόθεση του Qatar Gate.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως το ποσό που κατασχέθηκε από τις βελγικές Αρχές ξεπερνά το 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Συγκεκριμένα η Le Soir σημειώνει πως πρόκειται για τις 600.000 ευρώ που βρέθηκαν στο σπίτι του Ιταλού πρώην Ευρωβουλευτή, αλλά και για τα χρήματα που εντοπίστηκαν στην κατοχή του πατέρα της Εύας Καϊλή και στο σπίτι του συντρόφου της, Φραντσέσκο Τζόρτζι.

Η φωτογραφία με τα χρήματα

Καϊλή: «Είμαι αθώα, δεν πήρα λεφτά από το Κατάρ»

«Αθώα» δηλώνει, μέσω του δικηγόρου της, η Εύα Καϊλή σχετικά με τις κατηγορίες που τις προσάπτουν οι βελγικές Αρχές και καμία εμπλοκή με το Qatar Gate. Ο κ. Δημητρακόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή του Open, «Ώρα Ελλάδος» τόνισε ότι η Εύα Καϊλή δηλώνει αθώα και υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με τις κατηγορίες.

«Η θέση της είναι ότι είναι αθώα. Δεν έχει καμία σχέση με χρηματισμούς από το Κατάρ. Δεν έχω εικόνα αν βρέθηκαν χρήματα ή πόσα βρέθηκαν. Το μόνο που μπορώ να σας πω, γιατί μίλησα με την αδελφή της είναι ότι δεν υπάρχει κάποια κούνια για το παιδάκι, όπου βρέθηκαν κρυμμένα τα χρήματα. Αυτό ρητά σας το διαψεύδω ρητά γιατί μου το είπε και η αδελφή της η κα Μαγδαλένα Καϊλή» ανέφερε χαρακτηριστικά κ. Δημητρακόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com