Εύα Καϊλή: Πώς σχολιάζουν τα διεθνή ΜΜΕ την απόφαση παραμονής της στη φυλακή

Στα πρωτοσέλιδα των διεθνών ΜΜΕ φιλοξενείται η είδηση της παραμονής στη φυλακή της Εύας Καϊλή λόγω της εμπλοκής της στο Qatargate. 

by Times Newsroom

Στα πρωτοσέλιδα των διεθνών ΜΜΕ φιλοξενείται η είδηση της παραμονής στη φυλακή της Εύας Καϊλή λόγω της εμπλοκής της στο Qatargate.

«Διαφθορά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Η Εύα Καϊλή κρατείται στη φυλακή» γράφει η L’ Echo, με υπότιτλο: «Η Εύα Καϊλή έχει προθεσμία 24 ωρών για να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης παράτασης της κράτησής της».

Οπως αναφέρει η βελγική Le Soir«Παρατείνεται για έναν μήνα η κράτηση της Εύας Καϊλή. Η Ομοσπονδιακή Εισαγγελία ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή θα παραμείνει υπό κράτηση αφού κατηγορήθηκε για έρευνα για διαφθορά».

H γαλλική Le Parisien από την πλευρά της έγραψε: «Παραμένει στη φυλακή. Η βελγική δικαιοσύνη αποφάσισε την κράτηση της Ελληνίδας Εύας Καϊλή, η οποία κατηγορήθηκε αυτόν τον μήνα σε έρευνα για διαφθορά που αφορούσε το Κατάρ και της αφαιρέθηκε το λειτούργημα της αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

«Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Εύα Καϊλή, που κρατείται από τις 9 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο της έρευνας του Qatargate, θα πρέπει να παραμείνει στη φυλακή για τουλάχιστον έναν μήνα», μεταδίδει το ιταλικό πρακτορείο ANSA.

Στο κέντρο της αρχικής σελίδας του Politico η είδηση, με τίτλο «Η Εύα Καϊλή θα περάσει τα Χριστούγεννα στη φυλακή, αποφάσισε το δικαστήριο».

Στην αρχική σελίδα του Guardian η είδηση:

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή