Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2021: Ιούλιος με μουσική, θέατρο και τέχνη

by Times Newsroom 1

Σημαντικά ονόματα του θεάτρου και του πενταγράμμου θα ταξιδέψουν  τους κατοίκους και τους επισκέπτες του Αμαρουσίου σε μονοπάτια πολιτισμού, από την Πέμπτη 1 Ιουλίου έως τη Δευτέρα 19 Ιουλίου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου 2021, στο Αίθριο Θέατρο (Λ. Κηφισίας 219)  

Την αυλαία ανοίγει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ενώ στη συνέχεια, τη σκυτάλη παίρνουν η θεατρική παράσταση με την Κατερίνα Διδασκάλου «Η πόρνη από πάνω», ο Λάμπρος Φισφής, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, η Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης», οι ΠΥΞ ΛΑΞ, το Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου, ο Γιάννης Πάριος, οι Άλκηστης Πρωτοψάλτη και Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Ματούλα Ζαμάνη και η Δήμητρα Γαλάνη.

Σημειώνεται ότι για πρώτη φορά στις 17, 18 και 19 Ιουλίου θα φιλοξενηθεί το Φεστιβάλ νεολαίας νέων απόψεων και δημιουργικών ιδεών “ARTEMEIΣ festival 2021″.

το Φεστιβάλ του Δήμου, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα πρόληψης και προστασίας όπως ορίζονται από τον ΕΌΔΥ για την ασφάλεια των καλλιτεχνών και του κοινού.

Στη διάρκεια της παρουσίασης του Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2021 ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Θεόδωρος Αμπατζόγλου υπογράμμισε:

«Με ένα σύνολο παραστάσεων που επιλέχτηκαν προσεκτικά μέσα από ενδιαφέρουσες παραστάσεις, φιλοξενούμε πολλούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες του θεάτρου, της λαϊκής, της έντεχνης και της ροκ μουσικής σκηνής, με έμφαση στη συμμετοχή των νέων μας και ειδικότερα  των εκδηλώσεων της ΑΡΤΕΜΕΙΣ που ενσωματώνουμε στο πρόγραμμα. Θέλουμε αυτό το 20ημέρο του Ιουλίου να δώσουμε μια πραγματική όαση χαράς και πολιτιστικής δημιουργίας».

Το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου πραγματοποιείται με όλα τα μέτρα πρόληψης και προστασίας όπως ορίζονται από τον ΕΟΔΥ για την ασφάλεια των καλλιτεχνών και του κοινού.

Βρείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ (link)

Προπώληση εισιτηρίων:

Ηλεκτρονικά: ticketmaster, τηλ. 210-8938111

Δημαρχείο Αμαρουσίου στο ισόγειο (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα), τηλ. 213-20.38.059. Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 -14:00.

Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού στο ισόγειο (Βασ. Σοφίας 85), τηλ. 210-80.56.314. Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 -14:00.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή