Φεστιβάλ Παιδικού Βιβλίου στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου στις 2 & 3 Απριλίου, διοργανώνεται ένα διήμερο Φεστιβάλ αφιερωμένο στο παιδικό βιβλίο.

by Times Newsroom

Εκδοτικοί οίκοι, με πολύχρωμους από τα βιβλία πάγκους, θα βρίσκονται στο αίθριο της Αγοράς με εκατοντάδες διαφορετικούς τίτλους – αγαπημένα βιβλία της κλασικής λογοτεχνίας αλλά και νέες πειραματικές εκδόσεις, νέοι συγγραφείς, ιδιαίτερες εικονογραφήσεις και πολλά παραμύθια.

Κόμικς που θα κάνουν τους πάντες να λατρέψουν την 9η τέχνη και κάποια επιλεγμένα χειροποίητα παιχνίδια ελλήνων κατασκευαστών όπως ξύλινα μοναδικά κομμάτια, vintage καθώς και αγαπημένα puzzles για δυνατούς παίχτες, lego & πολλά ακόμη για να διαλέξετε και να απολαύσετε την ημέρα σας παίζοντας και διαβάζοντας.

EVA KOKOVIKAS

Παράλληλα καθ’ όλη την διάρκεια του διημέρου θα τρέχουν πολλά διαφορετικά ανοιχτά εργαστήρια για παιδιά και εφήβους όπως προβολή ντοκιμαντέρ, κινηματογραφικά εργαστήρια, εικαστικά εργαστήρια με καταξιωμένους επαγγελματίες της street art, διαδραστικές αναγνώσεις παραμυθιών και πολλά ακόμη.

Ο χώρος είναι ανοιχτός και προσβάσιμος σε όλους – αμαξίδια, κατοικίδια, μικρούς – μεγάλους. Όλες οι δράσεις θα είναι δωρεάν και ανοιχτές για το κοινό & θα τρέχουν καθ’ όλη την διάρκεια του διημέρου.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com