Φιλορώσος Ουκρανός δολοφονείται από μαχητές της αντίστασης – Παγίδευσαν το αυτοκίνητό του με εκρηκτικά

Την στιγμή της έκρηξης του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε το θύμα, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

by Times Newsroom

Η αντίσταση των Ουκρανών στις περιοχές όπου έχουν πάρει τον έλεγχο οι Ρώσοι βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ένα από τα τελευταία κτυπήματα είχε θύμα τον Askyar Laishev, ο οποίος εργαζόταν για την υπηρεσία εσωτερικής ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU) προτού ενταχθεί στην υποστηριζόμενη από τη Μόσχα Λαϊκή Δημοκρατία του Λουχάνσκ ως επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών το 2014.

Όμως τα μέλη της Εθνικής Αντίστασης της Ουκρανίας πήραν εκδίκηση βομβαρδίζοντας το αυτοκίνητό του καθώς οδηγούσε μέσα στην πόλη στις 11 Αυγούστου. Όπως δήλωσαν οι αντιστασιακοί το θύμα κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο μετά την έκρηξη αλλά πέθανε μέρες αργότερα στο νοσοκομείο.

Η Εθνική Αντίσταση δήλωσε: «Τονίζουμε για άλλη μία φορά ότι ο δωσιλογισμός είναι επιβλαβής για την υγεία σας, γι’ αυτό κάθε προδότης έχει μάταιες ελπίδες πως η τιμωρία δεν θα τον βρει».

Το βίντεο της κάμερας ασφαλείας που κυκλοφόρησε, δείχνει το αυτοκίνητο του Laishev να μετατρέπεται σε πύρινη σφαίρα στην οδό Σεφτσένκο, στο Σταρομπλίσκ στο υπό ρωσική κατοχή Λουχάνσκ, το οποίο ελέγχεται από τη Ρωσία από τις αρχές Ιουλίου. Μετά την τεράστια έκρηξη, όπως φαίνεται στο βίντεο, τα φλεγόμενα συντρίμμια εκτοξεύονται σε μεγάλη απόσταση.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή