Φινλανδία: Η Σάνα Μάριν πίνει, χορεύει, τραγουδάει σε πάρτι με φίλους και προκαλεί θύελλα αντιδράσεων

Σκληρή κριτική για τη συμπεριφορά της πρωθυπουργού της χώρας

by Times Newsroom

Στο μάτι του κυκλώνα βρίσκεται από το βράδυ της Τετάρτης (17/8) η πρωθυπουργός της Φινλανδίας Σάνα Μάριν καθώς διέρρευσε ένα βίντεο που τη δείχνει να κάνει πάρτι, να χορεύει και να τραγουδά με φίλους της, ενώ σύμφωνα με τις εικόνες δεν φαίνεται να βρίσκεται σε νηφάλια κατάσταση.

Η 36χρονη Μάριν, που είναι η πρωθυπουργός της Φινλανδίας από το 2019, δέχεται σκληρή κριτική από πολίτες, αλλά και την αντιπολίτευση στη χώρα της για τη συμπεριφορά της καθώς εκτιμούν πως δεν αρμόζει σε μια ηγέτιδα και κυρίως σε μια περίοδο κρίσης.

Η Φινλανδία, που προσπαθεί να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ, αντιμετωπίζει προκλήσεις στη σχέση της με τη γειτονική Ρωσία, η οποία την έχει απειλήσει ουκ ολίγες φορές, ιδίως μετά την εισβολή της στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου. Έπειτα, είναι και η ενεργειακή κρίση που είναι προ των πυλών που αναμένεται να έχει και σημαντικές επιπτώσεις στην οικονομία της χώρας.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Φινλανδίας, στο πάρτι όπου συμμετείχε η Σάνα Μάριν ήταν μαζί της η διάσημη Φινλανδή τραγουδίστρια και στιχουργός, Άλμα, η αδερφή της Άνα, ο φωτογράφος και influencer Γιανίτα Άουτιο, η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών Τίνι Βίκστρεμ, η μουσικός Ιλόνα Ιλικόρπι, η ραδιοφωνική παραγωγός Καρολίνα Τουόμινεν, η στιλίστρια Βέσα Σίλβερ και ο βουλευτής Ιλμάρι Νούρμινεν.

Ένας από τους διάσημους αθλητικούς δημοσιογράφους της χώρας ο Αλέκσι Βαλαβουόρι έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter: «Αυτή είναι η πρωθυπουργός της Φινλανδίας, Σάνα Μάριν. Ορισμένοι λένε ότι είναι κουλ… ίσως μεταξύ άλλων εφήβων. Ωστόσο, είναι μια υπεύθυνη ηγέτιδα σε μια χώρα σε κρίση; Είναι μακράν η πιο ανίκανη πρωθυπουργός που είχαμε ποτέ. Δεν ξέρει τίποτε. Σε παρακαλώ πάρε το δερμάτινο σακάκι σου και παραιτήσου».

Ένας άλλος χρήστης έγραψε: «Η Φινλανδία υποφέρει με τις υψηλές τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος, την έλλειψη ιατρικών παροχών και την έλλειψη επαγγελματιών για την περίθαλψη των ηλικιωμένων και αυτός είναι ο τρόπος που η ηγέτιδά μας επιλέγει να περάσει το χρόνο της;».

Η Σάνα Μάριν πολλές φορές έχει επισκεφθεί μουσικά φεστιβάλ και συναυλίες προκειμένου να διασκεδάσει, προκαλώντας αντιδράσεις. Μάλιστα, φέρεται να της έχουν βγάλει και το παρατσούκλι «Party Sanna».

Ωστόσο, δεν ήταν όλα τα σχόλια αρνητικά με άλλους χρήστες να υποστηρίζουν πως «όταν δουλεύεις σκληρά σαν τη Σάνα Μάριν, τότε μπορείς να κάνεις και… σκληρά πάρτι».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή