Φίνος Φιλμ: Με ένα ξεκαρδιστικό και νοσταλγικό βίντεο κάνει την ανασκόπηση του 2021

Αγαπημένες ατάκες από λατρεμένες ταινίες στέλνουν ένα μήνυμα αισιοδοξίας

by Times Newsroom

Την ανασκόπηση του 2021 έκανε η Φίνος Φιλμ και δημιούργησε ένα βίντεο γεμάτο από αγαπημένες ατάκες από λατρεμένες ταινίες που όλοι έχουμε δει. Στα αποσπάσματα των ταινιών αναφέρονται λέξεις και φράσεις οι οποίες μονοπώλησαν την καθημερινότητα των πολιτών εξαιτίας της πανδημίας. «Μικρόβια», «εμβόλιο», «πιστοποιητικό» και «μέτρα» είναι μερικές από τις λέξεις οι οποίες αναφέρονται στα αποσπάσματα του βίντεο της Φίνος Φιλμ.

Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Νίκος Σταυρίδης, Δημήτρης Χορν, Ντίνος Ηλιόπουλος, Δημήτρης Παπαμιχαήλ, Μάρθα Καραγιάννη, Νίκος Ρίζος και πολλοί άλλοι πρωταγωνιστές κάνουν την εμφάνιση τους στο βίντεο και προσφέρουν χαμόγελα αλλά και ένα μήνυμα αισιοδοξίας.

Στο τέλος του βίντεο τονίζεται πως η ζωή είναι όμορφη ακόμα και αν έχει εμπόδια. «Άλλη μια χρονιά με δυσκολίες και πανδημίες έφτασε στο τέλος της, αλλά τελικά όπως και να έρχονται τα πράγματα, η ζωή είναι πάντα όμορφη» αναφέρεται στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο της ανασκόπησης του 2021.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή