Φώφη Γεννηματά: Η συγκινητική ανάρτηση του Νίκου Παπανδρέου – «Κάθε φορά, βγαίνεις νικήτρια»

Μήνυμα συμπαράστασης για την περιπέτεια της υγείας της

by Times Newsroom 1

Με μια συγκινητική ανάρτηση δείχνει την συμπαράστασή του ο Νίκος Παπανδρέου στη Φώφη Γεννηματά, η οποία νοσηλεύεται από τη Δευτέρα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με συμπτώματα ατελούς ειλεού.

Ο Νίκος Παπανδρέου, συγγραφέας και αδερφός του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, ανέβασε μία φωτογραφία του με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής και έγραψε: »Ανέλαβες την Παράταξη στα δύσκολα… σε αυτά άλλωστε έχεις συνηθίσει. Και κάθε φορά, βγαίνεις νικήτρια! Φώφη, θέλω να ξέρεις ότι είμαστε δίπλα σου και σε αυτή την μάχη και ευχόμαστε όλοι, το συντομότερο δυνατόν να επιστρέψεις ακόμη πιο δυνατή».

Φώφη Γεννηματά: Παίρνει εξιτήριο από τον «Ευαγγελισμό» – Δεν θα υποβληθεί σε επέμβαση

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της κυρίας Γεννηματά, είναι πιθανό να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο σε λίγες ημέρες καθώς δεν θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή και ανάλογα με τα αποτελέσματα οι γιατροί θα κρίνουν ποια θα είναι τα επόμενα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουν για να αντιμετωπιστεί η υποτροπή της υγείας της.

Φώφη Γεννηματά: Απέσυρε την υποψηφιότητά της για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ

Μετά την ανακοίνωση για το πρόβλημα υγείας της, η Φώφη Γεννηματά έκανε γνωστό πως αποσύρει την υποψηφιότητά της για τις εκλογές του κόμματος.

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής» έγραψε σε ανάρτησή της στα social media η κυρία Γεννηματά.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή