Φώφη Γεννηματά: «Λέμε όχι στην υπονόμευση του ΟΑΕΔ»

by Times Newsroom 1
Share this

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων ΟΑΕΔ Γ. Μακράκη και τον Αντιπρόεδρο Γ. Μπαζιάνα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής  Β. Κεγκέρογλου και οι βουλευτές Γ. Μουλκιώτης και Δ. Κωνσταντόπουλος.  

Μετά τη συνάντηση, η Φώφη Γεννηματά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Σε μία εποχή που η ανεργία διογκώνεται και εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι έχουν ανάγκη από στήριξη, η Κυβέρνηση αντί να αναβαθμίσει τον ΟΑΕΔ, του στερεί πόρους.

Οδηγεί τον Οργανισμό σε αδιέξοδο, σε κατάργηση των κοινωνικών προγραμμάτων του. Υπονομεύει τα προγράμματά του για την απασχόληση των μακροχρόνια ανέργων και την εργασία σε επιχειρήσεις.

Η αντιμετώπιση των συνεπειών της υγειονομικής κρίσης στον κόσμο της εργασίας απαιτεί νέους πόρους από τον Προϋπολογισμό, το Ταμείο Ανάκαμψης και τα Ευρωπαϊκά κονδύλια. Λέμε, όχι στην υπονόμευση του ΟΑΕΔ.

Share this

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή