Φτώχεια, σκοτάδι και τρόμος. Οι μέθοδοι της Δεξιάς έγιναν μέθοδοι της Αριστεράς

by Times Newsroom 1
Share this
  • Γράφει ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

Στη διάρκεια του ελεύθερου βίου του έθνους μας γνωρίζουμε πολύ καλά τι όπλα χρησιμοποίησε η Δεξιά για να πετύχει τους σκοπούς της που ήταν η προάσπιση των μεγάλων συμφερόντων και των προνομίων τους. Και πολιτεύτηκε ωμά, κυνικά και αποτελεσματικά για να εξασφαλίσει την επιβολή της. Εξαγόραζε συνειδήσεις, προσεταιριζόταν “χρήσιμους” ηλίθιους, έβαζε φίμωτρο στους επικίνδυνους.

Με λίγα λόγια πάλευε απεγνωσμένα να διαφθείρει τους πολίτες. Δεν χρειάστηκε και πολλή σκέψη για να καταλάβουμε ότι η διαφθορά στην πολιτική είναι καρπός συστηματικής διάβρωσης για να μεταμορφώνονται τα όργανα του κράτους σε πειθήνια όργανα των συμφερόντων της. Διαπιστώσαμε στα χρόνια που κυβέρνησε, ακολούθησε μια σκόπιμη πολιτική που αγωνιζόταν μεθοδικά να κρατά το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού σε χαμηλό βιοτικό επίπεδο, παρέχοντας συγχρόνως τα πάντα στους εκλεκτούς της. Με αυτό τον τρόπο κατάφερνε να ενισχύει εκείνους που την στήριζαν και από την άλλη εξουδετέρωνε εκείνους που σχεδίαζαν να την απειλήσουν.

Θ’ αναρωτηθεί κανείς γιατί άρχισα την παρελθοντολογία! Κατ’ αρχάς θέλω να πω ότι η Δεξιά εύχομαι να έχει αλλάξει μυαλό. Έτσι κι αλλιώς οι καιροί αλλάζουν και οι νέοι άνθρωποι μπορεί να σκέφτονται διαφορετικά. Έκανα την αναφορά στα έργα και τις πρακτικές της Δεξιάς για να πω ότι έχουν περάσει πλέον στα χέρια εκείνων που σήμερα κυβερνάνε τη χώρα και που θέλουν να λέγονται “αριστεροί”. Όχι μόνο οικειοποιήθηκαν τις μεθόδους της Δεξιάς, αλλά γενικώς ενστερνίστηκαν και τη νοοτροπία της.

Η δράση στην ελληνική κοινωνία προβοκατόρων και των μελών της αναρχικής ομάδας “Ρουβίκωνας” είναι μια συνειδητή επιλογή του καθεστώτος. Η κατά κόρον αξιοποίηση των δυνάμεων καταστολής είναι μια συνειδητή επιλογή του καθεστώτος. Τα ψέματα που βγαίνουν από το στόμα του πρωθυπουργού είναι μια συνειδητή επιλογή του καθεστώτος. Η επιδοματική πολιτική είναι μια συνειδητή επιλογή του καθεστώτος. Η απαξίωση, υπονόμευση και κατασυκοφάντηση των πολιτικών αντιπάλων είναι μια συνειδητή επιλογή του καθεστώτος. Η μειοδοτική εθνική πολιτική που ακολουθείται είναι μια συνειδητή επιλογή του καθεστώτος.

Θα μπορούσα να απαριθμήσω ένα σωρό παραδείγματα. Αλλά κι αυτά είναι αρκετά για να καταδειχτεί ότι αυτό το καθεστώς που έκανε τα πάντα για να υποκαταστήσει τη Δεξιά στην εξουσία, ενδιαφέρεται μονάχα για τις καρέκλες της εξουσίας.

Το θλιβερό είναι ότι όποιος πολίτης σήμερα που τολμά να διαφωνήσει με τις πολιτικές επιλογές του Τσίπρα, είτε σε θέματα οικονομικά, είτε σε κοινωνικά είτε σε εθνικά, στιγματίζεται εθνικά με τον τίτλο του προδότη. Κι όπως η Δεξιά έτσι και η σημερινή Αριστερά εκμεταλλεύεται σατανικά όλες τις φοβίες, τα πάθη, τους φανατισμούς και τις προλήψεις του παρελθόντος.

Θα είναι αληθινό θαύμα αν αυτός ο λαός μπορέσει μέσα στο έρεβος όπου τον έχει καταδικάσει το καθεστώς της “αριστεράς” του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα, να διακρίνει την αλήθεια, να βρει την “αρετή” του και να ξεσηκωθεί σαν ένας άνθρωπος, για να διεκδικήσει το σεβασμό της και το σεβασμό του.

Share this

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή