Φυλάκιση πέντε ετών με αναστολή στον Στ. Παναγιωτόπουλο…

...για την ανάρτηση βίντεο με προσωπικές στιγμές, χωρίς τη συναίνεση της συντρόφου του.

by Times Newsroom

Σε ποινή φυλάκισης 5 ετών με τριετή αναστολή καταδικάστηκε από το πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο Στάθης Παναγιωτόπουλος για την ανάρτηση βίντεο με προσωπικές στιγμές, χωρίς τη συναίνεση της συντρόφου του.

Στον Παναγιωτόπουλο επιβλήθηκε επίσης 10.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο, ενώ πρέπει να εμφανίζεται το πρώτο πενθήμερο του μήνα στο οικείο αστυνομικό τμήμα. Επίσης του επιβλήθηκε ο όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Νέες διώξεις για κακούργημα

Ο Απόστολος Λύτρας εκπροσωπεί τρεις πρώην συντρόφους του πρώην παρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα» και ξεκαθάρισε, ότι οι νέες διώξεις είναι σε βαθμό κακουργήματος και όχι πλημμελήματος. Αυτό σημαίνεια αυτόματα, πως αναμένεται να είναι βαρύς ο «πέλεκις της δικαιοσύνης».

Μάλιστα, ανέφερε ότι η δεύτερη κοπέλα που μήνυσε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο διεκδικεί χρηματική αποζημίωση για ηθική βλάβη, με την σχετική αίτηση να γίνεται μέσα την εβδομάδα.

«Από την πλευρά μας μέσα στην εβδομάδα είναι να καταβληθεί και η αγωγή αποζημίωσης της δεύτερης κοπέλας για την ηθική βλάβη που έχει υποστεί», είπε ο κ.Λύτρας.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com