Γ. Οικονόμου: Εξαχρειωμένη αντιπολίτευση από τον κ. Τσίπρα – Σαν να μην πέρασε μια μέρα από το 2012

«Το τραγικό αποκορύφωμα της εξαχρειωμένης αντιπολίτευσης του κ. Τσίπρα είναι ότι παρουσιάζει τις δαπάνες για τη θωράκιση της ασφάλειας της πατρίδας, σε ένα περιβάλλον διεθνούς αστάθειας, ως σπατάλη. Άλλωστε για τον ΣΥΡΙΖΑ η άμυνα της χώρας 'δεν είναι αυτοσκοπός'»

by Times Newsroom

Στις βολές του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος σε δηλώσεις του από τη Νέα Ιωνία, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «επιλέγει να μην στηρίξει τους μισθωτούς και τους ανθρώπους του μόχθου» ενώ «ψηφίζει 7 δισ. σε εξοπλισμούς» απάντησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

«Το τραγικό αποκορύφωμα της εξαχρειωμένης αντιπολίτευσης του κ. Τσίπρα είναι ότι παρουσιάζει τις δαπάνες για τη θωράκιση της ασφάλειας της πατρίδας, σε ένα περιβάλλον διεθνούς αστάθειας, ως σπατάλη. Άλλωστε για τον ΣΥΡΙΖΑ η άμυνα της χώρας ‘δεν είναι αυτοσκοπός’» σχολίασε ο κ. Οικονόμου.

«Είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα από το 2012. Όταν είναι στην αντιπολίτευση καλλιεργεί με συνθήματα θυμό, ψεύτικες ελπίδες και τα δίνει όλα σε όλους και όταν είναι στην κυβέρνηση ‘παίρνει’ από όλους: φτωχοποιεί τη μεσαία τάξη με φόρους και εισφορές και καταργεί ακόμη και το ΕΚΑΣ για τους πιο αδύναμους» πρόσθεσε.

«Η διαφορά είναι ότι οι πάντες πια ξέρουν. Ο ελληνικός λαός γνωρίζει πια που μπορεί να οδηγήσει η ανευθυνότητα του κ. Τσίπρα» συνέχισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και τόνισε πως έγνοια της κυβέρνησης είναι «να στηρίζει έμπρακτα πατρίδα και κοινωνία, ιδιαίτερα εκείνους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, έτσι ώστε να πορευόμαστε με ασφάλεια μέσα σε ένα περιβάλλον μεγάλων διεθνών κρίσεων».

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com