Γ. Οικονόμου: Για άλλα πήγαινε η Εξεταστική, άλλα βγήκαν – Αναδεικνύεται η υποκρισία Τσίπρα

«Θα διεκδικήσουμε ισχυρή εντολή για μία αυτοδύναμη κυβέρνηση, όχι κατ' ανάγκη με πρόσωπα από ένα μόνο κόμμα»

by Times Newsroom

Για «πολύ σοβαρή υπόθεση που αναδεικνύει την υποκρίσια του Αλέξη Τσίπρα» έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας δημοσιεύματα σχετικά με την κατάθεση του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Ιωάννη Ρουμπάτη στην Εξεταστική Επιτροπή.

«Για άλλα πήγαινε η Εξεταστική, και άλλα βγαίνουν στην επιφάνεια» σχολίασε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και συνέχισε λέγοντας: «Αναδεικνύεται ότι η ΕΥΠ επί των ημερών του κ. Τσίπρα παρακολουθούσε πολιτικά πρόσωπα. Ο κύριος Πιτσιόρλας δεν είχε ιδέα για την παρακολούθησή του. Υπήρχε μία συνεχής ενημέρωση του διοικητή της ΕΥΠ για τις παρακολουθήσεις στελεχών της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα προς τον ίδιο τον κύριο Τσίπρα».

Ερωτηθείς για την αντίδραση του κ. Ρουμπάτη μετά απο τις διαρροές για τα όσα κατέθεσε ο κ. Οικονόμου απάντησε: «Δεν έχω δει να διαψεύδεται η παρακολούθηση του κ. Πιτσιόρλα από την ΕΥΠ επί ημερών του κ. Τσιπρα. Αν υπάρξει διάψευση είμαι έτοιμος να διορθώσω. Σχολιάζω δημοσιεύματα που βλέπω, καλό θα ήταν να μην υπάρχουν».

Κληθείς να σχολιάσει σχετικές αναφορές του πρόεδρου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη κατά τη συνέντευξή Τύπου που παραχώρησε στην 86η ΔΕΘ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε πως τους «πρωθυπουργούς τους κάνει ο ελληνικός λαός».

«Ο κ. Ανδρουλάκης έχει μία επιμονή να αποφεύγει τα μεγάλα και σημαντικά που απασχολούν τους πολίτες, ενώ έχει εντατικοποιήσει τις εμφανίσεις του για το θέμα των παρακολουθήσεων, κάτι που τον έχει φέρει πιο κοντά με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Καλό θα ήταν να αρχίσει να λέει και αυτά που θα κάνει, όχι μόνο τι δεν θα κάνει. Εμείς είμαστε προσηλωμένοι σε αυτά που ανέπτυξε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ, με σαφήνεια, θα διεκδικήσουμε ισχυρή εντολή για μία αυτοδύναμη κυβέρνηση, όχι κατ’ ανάγκη με πρόσωπα από ένα μόνο κόμμα. Άλλωστε αυτό είναι το υποδειγμα διακυβέρνησης που έχουμε δείξει στον ελληνικό λαό τα τελευταία χρόνια».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή