Γ. Οικονόμου: «Με βίντεο δεν στεγάστηκε κανείς- Στην εικονική πραγματικότητα του ΣΥΡΙΖΑ απαντάμε με πράξεις»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε το σχετικό video του ΣΥΡΙΖΑ για τα προβλήματα στη στέγαση.

by Times Newsroom

«Με βίντεο δεν στεγάστηκε κανείς» ανέφερε σε δήλωση του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου σχολιάζοντας την ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, και το σχετικό video του ΣΥΡΙΖΑ για τα προβλήματα στη στέγαση.

Ο κ.Οικονόμου έκανε μια σύνοψη της κυβερνητικής πολιτικής στον κοινωνικό τομέα και τόνισε: «Η Νέα Δημοκρατία το ‘χει, ο ΣΥΡΙΖΑ το ψάχνει. Στα 500 ευρώ μας άφησε ο κ. Τσίπρας τον κατώτατο μισθό, τον φτάσαμε 713, και την ‘Ανοιξη θα τον αυξήσουμε κι άλλο. Δημιουργήσαμε ήδη 270.000 νέες θέσεις εργασίας. Το φοιτητικό επίδομα στέγασης, από 1000 ευρώ επί ΣΥΡΙΖΑ, το ανεβάσαμε στα 1500 και στα 2000 ευρώ για συγκατοίκηση».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προσέθεσε ότι «ξεκίνησαν τα επιδοτούμενα προγράμματα για την απόκτηση ιδιόκτητης κατοικίας από νέους ανθρώπους. Στη virtual reality του ΣΥΡΙΖΑ απαντάμε με #πράξεις» και κατέληξε με το εξής υστερόγραφο:

«ΥΓ: Με βίντεο δεν στεγάστηκε κανείς. Όπως και κανείς δεν πήγε πουθενά με μετρό-μουσαμάδες».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή