Γ. Οικονόμου: Ο κ. Τσίπρας υπόσχεται χωρίς μέτρο και χωρίς μέτρημα

Συνεχίζει ακατάβλητος στο δρόμο του λαϊκισμού και είναι έτοιμος να ξαναδιαλύσει τα δημόσια οικονομικά, αν ποτέ του δινόταν η ευκαιρία.

by Times Newsroom

«Για μια ακόμη φορά, στις δημόσιες τοποθετήσεις του για τις ανατιμήσεις, ο κ. Τσίπρας υπόσχεται χωρίς μέτρο και χωρίς μέτρημα», αναφέρει σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, για τις τοποθετήσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και ο κ. Οικονόμου επισημαίνει: «Στην πρόσφατη συνέντευξή του στην “Αυγή της Κυριακής” είχε ισχυριστεί πως είναι έτοιμος να κυβερνήσει. Με δηλώσεις σαν τη σημερινή δείχνει ότι συνεχίζει ακατάβλητος στο δρόμο του λαϊκισμού και είναι έτοιμος να ξαναδιαλύσει τα δημόσια οικονομικά, αν ποτέ του δινόταν η ευκαιρία.

Όπως ακριβώς έκανε το 2015, φορτώνοντας ένα τεράστιο αχρείαστο μνημόνιο στις τσέπες των Ελλήνων. Οι πολίτες γνωρίζουν ότι τα μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα και σύνεση και ότι οι ανέξοδες υποσχέσεις καταλήγουν πάντα σε οδυνηρές διαψεύσεις. Τελικά, προσπαθώντας να πλήξει την κυβέρνηση, χρεοκοπεί πολιτικά ο ίδιος».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή