Γ. Οικονόμου: Οι Έλληνες έχουν δει τι πραγματικά κρύβεται πίσω από το προσωπείο του κ. Τσίπρα και δεν ξεχνούν

Ο κ. Τσίπρας τα μόνα που "προσέφερε" στους πολίτες ήταν ψέματα, φόροι και περικοπές λόγω των ασυνάρτητων επιλογών του

by Times Newsroom

«Οι άνθρωποι της εργασίας και της δημιουργίας γνωρίζουν και αναγνωρίζουν ότι η κυβέρνηση έχει καταφέρει, εν μέσω αλλεπάλληλων δομικών διεθνών κρίσεων, να προστατεύσει -στο μέτρο του εφικτού και καλύτερα από τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες- την ελληνική κοινωνία από τις επιπτώσεις της ακρίβειας στα αγαθά και την ενέργεια: με διαρκείς ενισχύσεις, με μείωση των φόρων, με αύξηση του βασικού μισθού, με βελτίωση της εργατικής νομοθεσίας, με μείωση της ανεργίας», ανέφερε σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο Γιάννης Οικονόμου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε: «Ο κ. Τσίπρας τα μόνα που “προσέφερε” στους πολίτες ήταν ψέματα, φόροι και περικοπές λόγω των ασυνάρτητων επιλογών του. Και σήμερα δεν έχει και τίποτα ουσιαστικό να προσφέρει, πέρα από εύκολα λόγια, χαμόγελα και χειραψίες. Βρίσκεται σε πλήρη τρικυμία και προσπαθεί να βυθίσει την χώρα στην αστάθεια και την ανέχεια για άλλη μια φορά, αναζητώντας απεγνωσμένα πολιτικό διέξοδο από το πολιτικό του τέλμα. Οι Έλληνες έχουν δει τι πραγματικά κρύβεται πίσω από το προσωπείο του κ. Τσίπρα και δεν ξεχνούν».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή