Γαϊτάνης κατά ΣΥΡΙΖΑ: Συνεχίζει το βιολί του λαϊκισμού, υπόσχεται τα πάντα στους πάντες

«Με τη γνωστή μέθοδο της μονταζιέρας διαστρεβλώνει τις δηλώσεις μας» λέει ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ

by Times Newsroom

Κατά του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στρέφεται ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Γαϊτάνης. «Με τη γνωστή μέθοδο της μονταζιέρας διαστρεβλώνει τις δηλώσεις μας προκειμένου να υπηρετήσει το λαϊκίστικο αντιπολιτευτικό του αφήγημα» λέει αναφερόμενος στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η κυβέρνηση από την αρχή της ενεργειακής κρίσης έχει υιοθετήσει ένα πακέτο στήριξης που αγγίζει τα 4 δισ. ευρώ, με στόχο να ενισχύσει την κοινωνία και ειδικά τους πιο ευάλωτους. Ο πρωθυπουργός τόνισε στο μήνυμά του στους πολίτες, ότι ”είναι ώρα η πολιτική να θέσει κανόνες στις αγορές. Και οι εταιρείες με υπερκέρδη από αυτήν τη συγκυρία να αναλάβουν μερίδιο στο κόστος υπέρβασής της”.

Πρότεινε δε, συγκεκριμένο πλαίσιο μέτρων, ενώ η κυβέρνηση έχει θεσμοθετήσει ”κόφτη κερδών”ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα κερδοσκοπίας από κάποιους που θα επιχειρήσουν να εκμεταλλευθούν μια κρίση με διεθνείς διαστάσεις, για να κερδοσκοπήσουν σε βάρος των πολιτών. Την ίδια στιγμή, οι ελεγκτικοί μηχανισμοί κινούνται για να αντιμετωπίσουν τέτοια φαινόμενα» επισημαίνει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

«Η κυβέρνηση κινείται με σχέδιο και μέτρα για την αντιμετώπιση των ανατιμήσεων» σημειώνει ο Τάσος Γαϊτάνης σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει το ίδιο βιολί του λαϊκισμού, να υπόσχεται τα πάντα στους πάντες “με ένα νόμο κι ένα άρθρο» τονίζει κλείνοντας.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com