Γαλλία: Τέλος στην υποχρεωτική χρήση μάσκας στα μέσα μεταφοράς

Καταργείται η υποχρεωτική χρήση μάσκας στα μέσα μαζικής μεταφοράς της Γαλλίας, καθώς και σε αεροπλάνα και αεροδρόμια της Ευρωπαϊκής Ένωσης από σήμερσ Δευτέρα 16 Μαΐου.

by Times Newsroom

Η υποχρέωση χρήσης μάσκας στα μέσα μαζικής μεταφοράς αίρεται επομένως σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς στη Γαλλία, όπως μετρό, λεωφορείο, τρένο, αεροπλάνο, αλλά και στα μέσα μαζικής μεταφοράς, συγκοινωνίες όπως τα ταξί. Η χρήση αυτής «συνιστάται» πλέον μόνο σε αυτά τα μέρη, ιδίως για ευάλωτους ή ηλικιωμένους ή τις «ώρες αιχμής» που υπάρχει συνωστισμός.

Πρόκειται το τέλος ενός μέτρου που υποτίθεται ότι θα ήταν προσωρινό για να συνοδεύσει την απελευθέρωση των περιορισμών, αλλά που τελικά παρέμεινε σε ισχύ για περισσότερα από δύο χρόνια.

Η εξέλιξη αυτή βασίζεται στην αισθητή πτώση της των δεικτών της πανδημίας στη Γαλλία, εδώ και περισσότερο από ένα μήνα. Ο αριθμός των μολύνσεων μειώνεται κατακόρυφα, μειώνονται οι εισαγωγές σε νοσοκομεία και εντατική θεραπεία. Όλοι οι δείκτες υγείας είναι πράσινοι.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com