«Gelsomina Dreams»: Η παράσταση – ωδή στον Federico Fellini έρχεται στη Θεσσαλονίκη

Θα είναι ένας φόρος τιμής στις εικόνες του Federico Fellini

by Times Newsroom

Η παράσταση «Gelsomina Dreams», σε σενάριο και σκηνοθεσία της Caterina Mochi Sismondi, χορογράφος και διευθύντρια της εταιρείας «blucinQue», σε συμπαραγωγή με το «Cirko Vertigo», έρχεται στην σκηνή του Principal Club Theater την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Μαρτίου.

Επί σκηνής αυτό που θα απολαύσουμε, θα είναι ένας φόρος τιμής στις εικόνες του Federico Fellini. Performers όπως οι Elisa Mutto, Federico Ceragioli, Alexandre Duarte, Vladimir Ježić, Ivan Ieri, Michelangelo Merlanti, Paolo Stratta και η μικρή Nina Carola Stratta, συνοδευόμενοι από τους μουσικούς Nicolò Bottasso και Beatrice Zanin, κινούνται σε ένα αιωρούμενο και διαχρονικό σκηνικό, που παραπέμπει σε ένα εγκαταλελειμμένο σετ ταινιών στη μνήμη του Fellini. H παράσταση περιλαμβάνει διαστημικά φώτα και εγκαταλελειμμένα τοπία, αντικείμενα από το μυθικό και πολύ ξεχωριστό σύμπαν του Fellini.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: https://dromena.net

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com