Γεωργία: Έπεσε ελικόπτερο που πήγε να απεγκλωβίσει άτομα από φαράγγι – Νεκροί και οι οκτώ επιβαίνοντες

Τα αίτια της πτώσης είναι αδιευκρίνιστα μέχρι στιγμής

by Times Newsroom

Ένα τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε στην Γεωργία, καθώς έπεσε ένα ελικόπτερο, το οποίο είχε πάει σε φαράγγι για να απεγκλωβίσει άτομα που είχαν παγιδευτεί.

Πιο αναλυτικά, με βάση όσα αναμετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων από το πρακτορείο Xinhua, πρόκειται για ελικόπτερο της συνοριοφυλακής, που προσπαθούσε να προσεγγίσει απόκρημνη περιοχή στην οποία είχαν εγκλωβιστεί αιωροπτεριστές.

Τότε, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, το ελικόπτερο – στο οποίο επέβαιναν τέσσερα μέλη πληρώματος και τέσσερις διασώστες – κατέπεσε και συνετρίβη στο φαράγγι κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο Γκουνταούρι. Βίντεο που μεταδίδουν τα γεωργιανά μέσα ενημέρωσης έχουν καταγράψει τη στιγμή της συντριβής και την έκρηξη που ακολούθησε.

«Δυστυχώς, οκτώ άνθρωποι βρήκαν τον θάνατο», ανέφερε ο υπουργός Εσωτερικών της Γεωργίας Βάχτανγκ Γκομελαούρι. Λίγη ώρα αργότερα, ο πρωθυπουργός Ιρακλί Γκαριμπασβίλι κήρυξε ημέρα εθνικού πένθους την αυριανή (30η Ιουλίου) λόγω της πολύνεκρης τραγωδίας.

Προσοχή. Σκληρές εικόνες:

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com