Γεωργιάδης: Είμαστε με την Ουκρανία γιατί η ιστορία μας επιβάλει να τασσόμαστε με το μέρος του αμυνόμενου

Από την πλευρά του ο Ανδρέας Λοβέρδος ευχήθηκε αύριο στην Ολομέλεια να είναι ελάχιστοι οι… «ισαποστάκηδες» και οι «ναι μεν αλλάδες»

by Times Newsroom

«Η ιστορία της Ελλάδας και τα αισθήματα των Ελλήνων για τους αγωνιστές, επιβάλει να βρίσκεται η χώρα μας με το μέρος του αμυνόμενου και όχι του εισβολέα. Δεν υπάρχει άλλη γραμμή εδώ! Ή είσαι με τον εισβολέα ή με τον αμυνόμενο! Είμαστε με τον αμυνόμενο» τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας πριν από λίγη στη Βουλή και αναφερόμενος στην εισβολή των Ρώσων στο ουκρανικό έδαφος. Όπως τόνισε το μέλος της κυβέρνησης, πρόκειται «για μια παράνομη εισβολή που όλος ο λαός καταδικάζει και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό της Ουκρανίας και των αγωνιστών για την ανεξαρτησία της».

Ανάλογη θέσει εξέφρασε και ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος, που επίσης καταδίκασε απερίφραστα την εισβολή των Ρώσων, ευχόμενος στην αυριανή συζήτηση που θα διεξαχθεί στην Ολομέλεια της Βουλής για το εν λόγω θέμα, να είναι ελάχιστοι οι… «ισαποστάκηδες» και οι «ναι μεν αλλάδες».

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή