Γεωργιάδης για Κασσελάκη: Είμαι βέβαιος, όταν πηγαίνει με τον Τάιλερ στα Χάμπτονς, το πρώτο που σκέφτεται είναι τα μπλόκα – Τι είπε για απογευματινά χειρουργεία και Πολάκη

Για τα απογευματινά χειρουργεία, την παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στα μπλόκα των αγροτών αλλά και τον Παύλο Πολάκη μίλησε ο Άδωνις Γεωργιάδης την Δευτέρα στο Action24.

by Times Newsroom

Αναφερόμενος αρχικά στα απογευματινά χειρουργεία ο υπουργός Υγείας ξεκαθάρισε ότι «θα λειτουργήσουν στις κλινικές που μπορούν. Οι ίδιες οι κλινικές θα κρίνουν εάν έχουν το επαρκές προσωπικό που προβλέπει ο νόμος. Τόνισε ότι στόχος είναι από 1η Μαρτίου να τεθούν σε εφαρμογή. Σημείωσε ότι για όσους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ανταπεξέλθουν στα απογευματινά χειρουργεία, θα μπαίνουν σε μία πιο σύντομη λίστα το πρωί, αφού αρκετοί ασθενείς θα μεταφερθούν από το πρωί στο απόγευμα.

Για την εικόνα του Στέφανου Κασσελάκη πάνω σε τρακτέρ στα μπλόκα των αγροτών τις προηγούμενες μέρες, ο υπουργός ανάφερε ότι ήταν «μία πολύ ωραία εικόνα», σχολιάζοντας ότι ήταν πολύ καλοντυμένος και καλοστημένος, όπως πάντα.

«Έτοιμος για να πάει για αγροτική παραγωγή», είπε αστειευόμενος και συνέχισε στο ίδιο κλίμα σημειώνοντας: «Είμαι βέβαιος πως όταν πηγαίνει διακοπές με τον Τάιλερ στα Χάμπτονς, το πρώτο που σκέφτεται είναι τα αγροτικά μπλόκα».

«Δεν ξέρω αν έχει καταλάβει ο κ. Κασσελάκης γιατί οι αγρότες είναι στους δρόμους», είπε σε άλλο σημείο ο υπουργός.

Για Παύλο Πολάκη είπε: Είναι εμπόδιο ο Πολάκης για όποιον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ανέβει Τέλος για τον Παύλο Πολάκη ανέφερε ότι κάνει ζημιά στον Κασσελάκη. «Είναι εμπόδιο ο Πολάκης για όποιον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ θέλει να ανέβει», είπε, ενώ εκτίμησε ότι ο κ. Κασσελάκης θα τον διέγραφε πιο εύκολα από τον Αλέξη Τσίπρα γιατί είναι «πιο ψυχρό αίμα».

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή