Γιάνης Βαρουφάκης: «Τον χτύπησαν αναρχικοί, όλοι έχουν ταυτοποιηθεί»

Έχουν ταυτοποιηθεί όλοι όσοι συμμετείχαν στην επίθεση κατά του προέδρου του ΜΕΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη, στα Εξάρχεια, σύμφωνα με τον πρόεδρο Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη.

by Times Newsroom

Ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, μίλησε στο MEGA σχετικά με την επίθεση στον Γ. Βαρουφάκη, σημειώνοντας ότι οι συγκεκριμένοι δράστες δεν ήταν μπράβοι της νύχτας «αλλά μπαχαλάκηδες, ήταν αναρχικοί».

«Αυτά τα παιδιά έχουν προσαχθεί πολλές φορές για επεισόδια», δήλωσε. Ανέφερε μάλιστα ότι ένας από τους αναρχικούς, αυτός που έχει ήδη συλληφθεί φέρεται να κατέγραψε με το κινητό του τη στιγμή της επίθεσης και «παρόλο που κατέγραφε με την κάμερα, χτύπησε κι αυτός» τον πρόεδρο του κόμματος.

«Έχουν ταυτοποιηθεί όλα τα άτομα. όλοι αυτοί που συμμετείχαν σε αυτήν την απαράδεκτη ενέργεια να χτυπήσουν έναν αρχηγό πολιτικού κόμματος. Θα τους συλλάβουμε όλους γιατί πλέον ξέρουμε ποιοι είναι», σημείωσε ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

Τοποθετήθηκε σχετικά και με τις μεγάλες διαδηλώσεις για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. «ο Κόσμος που διαμαρτύρεται γι’ αυτό πού έγινε σωστά διαμαρτύρεται, είπε ο Γ. Καλλιακμάνης.  «Δεν έχουν καμία σχέση αυτοί οι μπαχαλάκηδες με τους πολίτες που διαμαρτύρονται», υπογράμμισε.

«Να τους διαχωρίσουμε από τους διαμαρτυρόμενους πολίτες. Αυτός που κρατάει τη μολότοφ και την πετάει σε αστυνομικό δεν έχει σχέση με αυτόν που διαδηλώνει ήσυχα», είπε ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή