Γιάννης Οικονόμου: «Διαστρέβλωση ή έλλειψη στοιχειώδους ικανότητας κατανόησης» από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο κ. Οικονόμου σχολίασε την αντίδραση της Κουμουνδούρου στα όσα δήλωσε ο ίδιος αναφορικά με την υπόθεση των υποκλοπών.

by Times Newsroom

Για διαστρέβλωση κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Παράλληλα, καταλογίζει στην Κουμουνδούρου «έλλειψη στοιχειώδους ικανότητας κατανόησης» αναφορικά με την αντίδραση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα όσα δήλωσε για το θέμα των υποκλοπών το μεσημέρι, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση του στο twitter, ο Γιάννης Οικονόμου σημείωσε:

«Στον ΣΥΡΙΖΑ ή στερούνται και τη στοιχειώδη ικανότητα κατανόησης μιας ξεκάθαρης δήλωσης ή κατά την πάγια τακτική τους διαστρεβλώνουν».

Οικονόμου για υποκλοπές: Δεν θα προτείνουμε δική μας εξεταστική

Δεν θα καταθέσει δική της ξεχωριστή πρόταση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής η ΝΔ, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο briefing ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ερωτηθείς σχετικά με το τι θα πράξει η ΝΔ κατά την ψηφοφορία στη Βουλή επί της πρότασης του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Οικονόμου πρόσθεσε, μάλιστα, ότι η κυβέρνηση θα τιμήσει τη δυνατότητα που δίνει το σύνταγμα στην αντιπολίτευση να συγκροτεί εξεταστικές επιτροπές, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι η ΝΔ θα απαιτήσει, στο πλαίσιο αυτής της εξεταστικής, να διερευνηθούν και προηγούμενες περίοδοι.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άφησε αδιευκρίνιστο πάντως το τι θα πράξει η ΝΔ στη Βουλή σε σχέση με την ψηφοφορία επί της πρότασης του ΠΑΣΟΚ για την εξεταστική, λέγοντας ότι η κυβέρνηση θέλει την πλήρη διερεύνηση και στο πλαίσιο αυτό «λέμε ναι στην διερεύνηση του παρόντος, αλλά δεν νοείται έρευνα μόνο του παρόντος περιστατικού (σ.σ. παρακολούθηση Ανδρουλάκη)».

Παράλληλα, η εξεταστική επιτροπή θα πρέπει να εξετάσει το πώς λειτουργούσαν οι υπηρεσίες ασφαλείας στο παρελθόν, σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Οικονόμου.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com