Γιατί ο Βασίλης Κικίλιας ευχαρίστησε τον Παύλο Πολάκη

by Times Newsroom 1

Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, ευχαρίστησε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη.

Ο Παύλος Πολάκης, με επιστολή του, δηλώνει τη διαθεσιμότητά του προς το προεδρείο της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας και στον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, για βοήθεια σε εθελοντική βάση, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

«Ευχαριστώ τον Παύλο Πολάκη για την αλληλεγγύη και την διάθεση προσφοράς του στη μάχη που δίνουμε όλοι μαζί. Είναι σημαντική η επικοινωνία και η συνεννόηση σε πολιτικό επίπεδο. Αν χρειαστεί, φυσικά και θα ενεργοποιήσουμε την εθελοντική προσφορά του», ανέφερε ο κ. Κικίλιας.

Vassilis Kikilias

@Vkikilias

Ευχαριστώ τον Παύλο Πολάκη για την αλληλεγγύη και την διάθεση προσφοράς του στη μάχη που δίνουμε όλοι μαζί. Είναι σημαντική η επικοινωνία και η συνεννόηση σε πολιτικό επίπεδο.
Αν χρειαστεί, φυσικά και θα ενεργοποιήσουμε την εθελοντική προσφορά του. https://twitter.com/antennanews/status/1240164580589998080 

Antenna News@AntennaNews

Κορονοϊός: Ο Πολάκης ζητά να πάει εθελοντικά στην ομάδα του ΕΚΑΒ – ΕΚΕΠΥ https://bit.ly/2WmgJCs  #Ant1news #COVID2019 #Covid_19 #covid19Gr

Προβολή εικόνας στο Twitter
Η επιστολή του Παύλου Πολάκη:

Κυρία Κοτανιδου, Κυρία Θεοδωρακόπουλου

Δηλώνω διαθεσιμότητα να βοηθήσω σε εθελοντική βάση με κάποιες βάρδιες ανά εβδομάδα ,στην ομάδα του ΕΚΑΒ-ΕΚΕΠΥ για τη διαχείριση κλινών ΜΕΘ ,ειδικά τώρα την περίοδο της αναμενόμενης έξαρσης κρουσμάτων του κορωναϊού.

Έχω χρόνο λόγω αναστολής των περισσότερων εργασιών της Βουλης και κομματικών διαδικασιών ,δεύτερο το πρόγραμμα της ηλεκτρονικής διαχείρισης των κλινών ΜΕΘ το θεωρώ παιδί μου από την περίοδο που ήμουν αναπληρωτής υπουργός και τρίτο ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΟΥΣΑΙΣΤΙΚΑ (αντί να κάθομαι σπίτι ).
Εν αναμονή απαντήσεως

Πολακης Παύλος
Χειρουργός εντατικολόγος
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χανιων

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή