Γιώργος Παπανδρέου: Επιμένει στην περιβόητη ατάκα «Λεφτά υπάρχουν»

Τα συγκινητικά λόγια του για τη Φώφη Γεννηματά

by Times Newsroom 1

Στην πολιτική σκηνή επέστρεψε ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος μπαίνει στη «μάχη» για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ. Ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου«Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε για την ξαφνική απώλεια της Φώφης Γεννηματά από τη ζωή, ένας από τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να επιστρέψει στα κοινά, αλλά και για την περιβόητη ατάκα που έχει μείνει στην ιστορία, «Λεφτά υπάρχουν», στην οποία επιμένει.

Τα συγκινητικά του λόγια για τη Φώφη Γεννηματά:

«Την είχα στηρίξει και ήξερε ότι την στήριζα και τώρα, αλλά υπήρξε μια πολύ μεγάλη αγωνία στην παράταξη για το πού πάει. Δεν είχα προγραμματίσει εγώ να ξαναμπώ σε αυτήν την διαδικασία. Αισθανόμενος το αίσθημα ευθύνης και το κενό που άφησε πίσω η Φώφη και τα κελεύσματα, αφουγκράστηκα και την κοινωνία και είπε ότι ναι, πρέπει να βοηθήσω, να συμβάλλω με κάθε τρόπο σε αυτήν την ανάταξη αυτής της ωραίας παράταξης», είπε χαρακτηριστικά για τη Φώφη Γεννηματά.

«Λεφτά υπάρχουν»

Ο Γιώργος Παπανδρέου στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του στο «Ενώπιος Ενωπίω» και στον Νίκο Χατζηνικολάου δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στη φράση του, που έμεινε στην ιστορία, και δεν είναι άλλη από το «λεφτά υπάρχουν».

«Δεν μίλησα ποτέ για αυξήσεις συντάξεων ή μισθών. Δεν θόλωσα την εικόνα, αυτή είναι η εικόνα που δείξατε και αυτή λέω και σήμερα. Ακριβώς το ίδιο λέω και σήμερα. Λεφτά υπάρχουν αν νοικοκυρέψουμε τη χώρα, εάν χτυπήσουμε τη γραφειοκρατία, εάν χτυπήσουμε τη διαφθορά. Η ΝΔ τα λεφτά τα οποία δανείστηκε, που πήγαν; Πήγαν σε μια μαύρη τρύπα που πλήρωσε ο ελληνικός λαός. Θόλωσαν την εικόνα αυτή που έκοψαν ολόκληρη τη φράση».

«Είχα πει τότε ότι υπάρχουν συμφέροντα, υπάρχουν κατεστημένα, υπάρχουν κακές, αντιδημοκρατικές και αδιαφανείς λειτουργίες στη χώρα μας, όπου τα λεφτά πέφτουν σε μία μαύρη τρύπα» πρόσθεσε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή