Γιώργος Παπανδρέου: Νέο σποτ για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ – «Βιάστηκαν να μας ξεγράψουν»

«Για να σηκώσουμε ψηλά τον Ήλιο πάλι πάνω από την Ελλάδα»

by Times Newsroom

Νέο σποτ για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ στις 5 Δεκεμβρίου με κεντρικό μήνυμα «Για να σηκώσουμε τον ήλιο πάνω από την Ελλάδα» δημοσίευσε ο υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Παπανδρέου. Το σποτ δείχνει πλάνα από την προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου στο Θησείο, ενώ ακούγονται αποσπάσματα από την ομιλία του.

«Μερικοί θεωρούν ότι είμαστε εύκολοι αντίπαλοι. Βιάστηκαν να μας ξεγράψουν. Βιάστηκαν να βάλουν τελεία στο ΠΑΣΟΚ και στο Κίνημα Αλλαγής. Αλλά, σύντροφοι, όπου αυτοί βάζουν τελεία, εμείς βάζουμε, απλά, κόμμα. Και το Κόμμα θα γίνει Κίνημα. Για να σηκώσουμε ψηλά τον Ήλιο πάλι πάνω από την Ελλάδα» ακούγεται να λέει ο πρώην πρωθυπουργός στο σποτ για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από δύο ημέρες ο Γιώργος Παπανδρέου δημοσίευσε στον λογαριασμό του στο Twitter ένα ακόμα σποτ με το με το σύνθημα «πάμε μπροστά».

Δείτε το σποτ:

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή