Γιώργος Πλατής – Zωή Παπαδοπούλου – Δημήτρης Λέντζος: «Όποιος ζήτησε συγνώμη»

Το νέο τραγούδι του Γιώργου Πλατή σε στίχους Δημήτρη Λέντζου

by Times Newsroom

Ο συνθέτης και τραγουδοποιός Γιώργος Πλατής επανέρχεται παρουσιάζοντας το νέο του τραγούδι με τίτλο «Όποιος ζήτησε συγνώμη», σε σύνθεση δική του, στίχους του καταξιωμένου στιχουργού Δημήτρη Λέντζου και ερμηνεία του ίδιου και της σημαντικής ερμηνεύτριας Ζωής Παπαδοπούλου.

 Το τραγούδι «Όποιος ζήτησε συγνώμη» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και αποτελεί προάγγελο του ολοκληρωμένου album του τραγουδοποιού που θα κυκλοφορήσει προσεχώς και θα περιλαμβάνει συνεργασίες με σημαντικούς ερμηνευτές και μουσικούς.

 Το «Όποιος ζήτησε συγνώμη» είναι ένα ξεχωριστό λαϊκό τραγούδι που έλκει την καταγωγή του, τόσο μουσικά, όσο και στιχουργικά από την πλούσια παράδοση του είδους. Ο χαρακτηριστικός λόγος του Δημήτρη Λέντζου διαυγής και απέριττος μας χαρίζει ένα ακόμα δείγμα της εκφραστικής δύναμης του στιχουργού.

 Ο Γιώργος Πλατής συνθέτει με έμπνευση και με κάθε του νέο τραγούδι προσθέτει ακόμα μια σημαντική ψηφίδα στο δημιουργικό του πορτραίτο, έχοντας εδώ την τύχη να συνεργάζεται με τη Ζωή Παπαδοπούλου που αναδεικνύει με την ερμηνεία της κάθε συναισθηματική πτυχή του τραγουδιού.

 Το τραγούδι «Όποιος ζήτησε συγνώμη» συνοδεύεται από ένα όμορφο music video του ταλαντούχου σκηνοθέτη Δημήτρη Συλβέστρου και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες: https://orcd.co/opoioszitisesignomi

Δείτε το Official Music Video στο YouTube: 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com