Γιώργος Τράγκας: Επιχειρηματίες καταγγέλλουν πως τους εκβίαζε μέσω εκπομπών και δημοσιευμάτων

Την ιδια στιγμη εργαζόμενοι στα ΜΜΕ του κατήγγειλαν ότι ήταν απλήρωτοι

by Times Newsroom

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον τρόπο απόκτησης της περιουσίας του εκλιπόντος δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega επιχειρηματίες του ναυτιλιακού, του εμπορικού και του ασδφαλιστικού χώρου υποστήριξαν ότι έπεσαν θύματα εκβιασμού μετά από υπαινικτικά δημοσιεύματα του εκδότη για ενεργοποίηση φορολογικών τους ελέγχων.

Κάποιοι μάλιστα υποστήριξαν ότι για μια τριετία έδιναν μηνιάτικα ορισμένες φορές με τη μορφή διαφημιστικών δαπανών της τάξης των 30.000 και 60.000 ευρώ στα ΜΜΕ του δημοσιογράφου για να μην τους μνημονεύει.

Σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής» στη δικογραφία που είχε σχηματίσει η Δίωξη Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής το 2015 υπήρχαν μαρτυρίες κρατουμένων ότι ο εκλιπών δημοσιογράφος είχε λάβει ποσό πολλών εκατομμυρίων ευρώ από προφυλακισμένο επιχειρηματία προκειμένου να αναδείξει στις εκπομπές που είχε τότε τα προβλήματα υγείας του και να αποφυλακισθεί.

Την ιδια στιγμη εργαζόμενοι στα ΜΜΕ του κατήγγειλαν ότι ήταν απλήρωτοι.

 

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com