Γιουρόπα Λιγκ: Ο Ολυμπιακός έχασε τη μπάλα και ο Κορμπεράν χάνει τη δουλειά – Εύκολα η Φράιμπουργκ 3-0

Η ευφορία των οπαδών του Ολυμπιακού στο γήπεδο Καραϊσκάκη βλέποντας στις εξέδρες των επισήμων δίπολα στον Μαρσέλο να κάθεται και ο Χάμες Ροντρίγκες μετατράπηκε σε πίκρα βλέποντας την ομάδα στον αγωνιστικό χώρο να παραδίδεται άνευ όρων στην ανώτερη Φράιμπουργκ και να χάνει εύκολα με 3-0 για τη δεύτερη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ.

by Times Newsroom

Αποτέλεσμα που φέρνει τον Ολυμπιακό αντιμέτωπο με τον αποκλεισμό από την Ευρώπη καθώς τα πράγματα στον όμιλο δυσκολεύουν και τον Κορμπεράν να αρχίσει να σκέφτεται ότι θα αρχίσει σιγά-σιγά να φτιάχνει τα πράγματα του καθώς δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα.

Κάποιοι λένε ότι αν ο Ολυμπιακός δεν νικήσει τον Αρη την Κυριακή θα αποχωρήσει, αλλά οι περισσότεροι εκτιμούν ότι η απομάκρυνσή του είναι δεδομένη από σήμερα ανεξαρτήτως το τι θα συμβεί στη Θεσσαλονίκη.

Σε συνδυασμό με την επίσης βαριά ήττα (0-3) της Ναντ από την Καραμπάγκ η ελληνική ομάδα έμεινε τελευταία στο γκρουπ και, πλέον, ο αγώνας απέναντι στους Αζέρους στο Φάληρο, στις 6 Οκτωβρίου (22:00), είναι τελικός για την τρίτη θέση, καθώς αυτός είναι στην παρούσα φάση ο στόχος για να υπάρξει ευρωπαϊκή συνέχεια (μέσω του Conference League).

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό ο Μπα, που ήταν διαρκώς πηγή κινδύνων απόψε, έκανε λάθος γύρισμα και ο Κίερεχ παραλίγο να σκοράρει, αλλά ο Βατσλίκ απέκρουσε δύσκολα το συρτό σουτ.  Το αμυντικό πρόβλημα φάνηκε λοιπόν εξαρχής κι επιβεβαιώθηκε μόλις στο 6ο λεπτό, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Γκρίφο ο Χέφλερ σηκώθηκε ανενόχλητος, στέλνοντας την μπάλα με κεφαλιά στη δεξιά γωνία του Βατσλίκ

Στο 13΄ ο Γκρέγκοριτς σούταρε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι, στο 21΄ ο Κίερεχ ανάγκασε τον Τσέχο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού σε νέα επέμβαση αλλά στο 25΄ δεν κατάφερε να αποτρέψει το 0-2 από τον Γκρέγκοριτς, από γύρισμα του Κίερεχ.

Στο 39΄ ο Ουί Τζο βρέθηκε στην περιοχή και πλάσαρε με το αριστερό, αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, όπως και ο Μπιέλ στην εξέλιξη της φάσης.

Στο δεύτερο μέρος η Φράιμπουργκ προειδοποίησε ξανά με δυο ευκαιρίες στο ξεκίνημα του β΄ μέρους και τελικά έφτασε στο 0-3 πολύ εύκολα κι αναμενόμενα.

Σκόρερ ήταν ξανά ο Γκρέγκοριτς, στο 53΄, απέναντι σε μια άμυνα που απλά κοιτούσε τον Γκίντερ να πασάρει με το κεφάλι και τον σκόρερ να εκτελεί από κοντά τον Βατσλίκ, αφού ο Σισέ δεν κατάφερε να αποκρούσει.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ματέι Γιούνγκ (Σλοβενία)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γκ. Ροντρίγκες – Λίνχαρτ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κάρλος Κορμπεράν): Βατσλίκ, Βρσάλικο (71΄ Άβιλα), Μπα, Σισέ, Ρέτσος (46΄ Ρέαμπτσιουκ), Εμβιλά, Μπουχαλάκης (46΄ Κούντε), Μπόουλερ (62΄ Γκ. Ροντρίγκες), Μπιέλ, Μασούρας (62΄ Ελ Αραμπί), Ουί Τζο.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ (Κρίστιαν Στράιχ): Φλέκεν, Σίλντιγια (78΄ Κούμπλερ), Μ. Γκίντερ, Λίνχαρτ, Κρ. Γκίντερ, Εγκεστάιν, Χέφλερ, Ντόαν (69΄ Πέτερσεν), Γκρίφο (78΄ Κεϊτέλ), Γκρέγκοριτς (62΄ Σάντε), Κίερεχ (62΄ Τζεόνγκ).

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή