Γκάνα: Ξεκίνησε η κατασκευή του γηπέδου μπάσκετ που θα ονομάζεται «Γιάννης Αντετοκούνμπο»

Το όνομα προτάθηκε από τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών

by Times Newsroom

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη των εργασιών για την κατασκευή γηπέδου μπάσκετ στην Γκάνα. Ο υπουργός δήλωσε σήμερα πως το γήπεδο θα έχει το όνομα «Γιάννης Αντετοκούνμπο».

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του στο Twitter, οι εργασίες για την κατασκευή του γηπέδου μπάσκετ στο ελληνικό σχολείο Αγίου Νικολάου «Tema» στην Γκάνα έχουν ήδη ξεκινήσει. Το νέο γήπεδο στην Γκάνα θα είναι συγχρηματοδοτούμενο από την ελληνική κυβέρνηση.

Το όνομα «Γιάννης Αντετοκούνμπο» για το γήπεδο, προτάθηκε από τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην επίσκεψη που έκανε ο κ. Δένδιας στην Γκάνα πριν ένα μήνα.

«Θα ήθελα να σας προτείνω ένα όνομα για αυτό το πεδίο. Ένα όνομα που θα ενώνει την Ελλάδα με την Αφρική. Θα ήμουν πολύ περήφανος αν, όταν έρθω ξανά, σας έβλεπα να παίζετε σε αυτό το γήπεδο μπάσκετ, και το όνομα του γηπέδου να ήταν ‘’Γιάννης Αντετοκούνμπο’’» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Νίκος Δένδιας.

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή