Γυναικοκτόνος δήλωνε «Θεματοφύλακας του Συντάγματος»

Είχε σκοτώσει τη γυναίκα του πριν εννέα χρόνια

by Times Newsroom

Νέες αποκαλύψεις για τους αυτοαποκαλούμενους “Θεματοφύλακες του Συντάγματος”, που κατηγορούνται μεταξύ άλλων και για το επεισόδιο με την αρπαγή του γυμνασιάρχη στην Πιερία.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα stonisi.gr, μέλος της ομάδας των αρνητών που δρουν και στη Λέσβο δήλωνε ότι είναι, ένας φανατικός αντιεμβολιαστής και γυναικοκτόνος. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο εν λόγω άνδρας κατέσφαξε την γυναίκα του στο σπίτι όπου διέμεναν στη Λακέρδα, στο Πυργί, πριν από εννέα χρόνια. Η υπόθεση είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Λέσβου και όχι μόνο.

Η τοπική ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο 43χρονος τότε άνδρας είχε δολοφονήσει με 10 μαχαιριές την 41χρονη σύζυγό του, υπάλληλο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ενώ στο διπλανό δωμάτιο βρίσκονταν τα παιδιά τους. Της είχε προκαλέσει τραύματα σε θώρακα, κοιλιά και καρωτίδα χρησιμοποιώντας ένα κουζινομάχαιρο.

Πρωτόδικα, ο 43χρονος είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη, όμως στο Εφετείο αποδείχθηκε ότι βρισκόταν εν βρασμώ ψυχής κι έτσι εδώ και δύο χρόνια κυκλοφορεί ελεύθερος.

Σύμφωνα με τον Alpha, μετά την αποφυλάκισή του και με την έναρξη της πανδημίας, ο άνδρας αυτός εντάχθηκε στους “Θεματοφύλακες του Συντάγματος”, αλλά στη συνέχεια απομακρύνθηκε, καθώς έγινε γνωστό το παρελθόν του και επιπλέον υπήρχαν παράπονα για τη συμπεριφορά του από άλλα μέλη της ομάδας.

Παρά την απομάκρυνσή του, συνεχίζει τη δράση του κατά των εμβολίων και της μάσκας, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του σταθμού.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή