H Kit Kido στην πρώτη της live εμφάνιση! // 7 Απριλίου στο SIX D.O.G.S

by Times Newsroom

Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του τελευταίου της single, “Hellbent”, η Kit Kido θα βρεθεί, για πρώτη φορά, live μπροστά σε κοινό, την Πέμπτη 7 Απριλίου, στο 6 d.o.g.s., σε ένα double bill show παρέα με τους Project Uncut. 

Η Kit Kido έκανε το ντεμπούτο της στη δισκογραφία το 2021 με το electro-pop single “Sharp Blade”, ακολούθησε το “Bonnie Clyde”, ένα κράμα downbeat ήχου με post-rock πινελιές, το εσωστρεφές experimental pop, “Moonbeam” και ο electro-disco δυναμίτης, “Hellbent” που είναι και το τέταρτο single από το επερχόμενο άλμπουμ Kit Kido που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2022.

Η Kit Kido είναι μια σύγχρονη torch singer. Τις ιστορίες της ντύνουν noir electro beats, alt-pop μελωδίες και experimental ήχοι δίνοντας στο αφήγημα της μια φουτουριστική και ταυτόχρονα ρετρό απόχρωση. Ισορροπώντας περίτεχνα ανάμεσα στο ψηφιακό και το λυρικό διηγείται ιστορίες ενός αέναου δυστοπικού έρωτα.

Σύνθεση-Στίχοι-Φωνή: Kit Kido
Drums/live electronics, fx: Γιωργος Κωστελέτος

Πληροφορίες:
six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8, Αθήνα, Μοναστηράκι, τηλ.: 2103210510 
Ώρα έναρξης: 21:00
Γενική είσοδος: 8 ευρώ
Facebook event

Αγοράστε το εισιτήριό σας εδώ

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com