Η Ακαδημία Αθηνών εξέλεξε ως αντεπιστέλλον μέλος της τον Καθηγητή Οικονομικών Επιστημών κ. Γεώργιο-Μάριο Αγγελέτο

by Times Newsroom 1

Η Ακαδημία Αθηνών, κατά τη συνεδρίαση της Ολομέλειας της 27ης Μαΐου 2021, εξέλεξε ως αντεπιστέλλον μέλος της, στην Τάξη των Ηθικών και Πολιτικών Επιστημών, από Έλληνες επιστήμονες του εξωτερικού, τον Καθηγητή Οικονομικών Επιστημών στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασσαχουσέτης (Massachusetts Institute of Technology, MIT) κ. Γεώργιο-Μάριο Αγγελέτο, οικονομολόγο με καταξιωμένη προσφορά στην οικονομική επιστήμη και με διεθνή αναγνώριση.

Το ουσιώδες και πρωτότυπο ερευνητικό και συγγραφικό του έργο, για το οποίο έχει λάβει πολλαπλές διακρίσεις, έχει συμβάλει στην ανάλυση και κατανόηση σημαντικών και επίκαιρων θεμάτων μακροοικονομικής και έχει συντελέσει στη διαμόρφωση πρόσφορης πολιτικής για τη σταθεροποίηση και ανάπτυξη της οικονομίας.

Το βιογραφικό του και πληροφορίες για το έργο του είναι διαθέσιμα στην σελίδα του στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασσαχουσέτης.

 

Σχετικά Άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή