Η Αλίκη Καγιαλόγλου τραγουδά Μάνο Χατζιδάκι στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου

Θα τραγουδήσει, με τον ιδιαίτερα θεατρικό  και αισθαντικό της τρόπο, αποσπάσματα από τους Αντικατοπτρισμούς, σε ποίηση Νίκου Γκάτσου, από τον Μεγάλο Ερωτικό, σε ποίηση Σαπφούς, Οδυσσέα Ελύτη και άλλων σημαντικών ποιητών, καθώς και γνωστά, αγαπημένα τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο

by Times Newsroom
Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) και το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού, Τουρισμού και Αθλητισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου διοργανώνουν ρεσιτάλ τραγουδιού με την Αλίκη Καγιαλόγλου, την Τετάρτη 10 Αυγούστου (ώρα 21:00), στο Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου, στην Αγία Παρασκευή.

Η Αλίκη Καγιαλόγλου ερμηνεύει διαχρονικά τραγούδια του σπουδαίου Έλληνα συνθέτη Μάνου Χατζιδάκι. Στη μουσική βραδιά, θα τραγουδήσει, με τον ιδιαίτερα θεατρικό  και αισθαντικό της τρόπο, αποσπάσματα από τους Αντικατοπτρισμούς, σε ποίηση Νίκου Γκάτσου, από τον Μεγάλο Ερωτικό, σε ποίηση Σαπφούς, Οδυσσέα Ελύτη και άλλων σημαντικών ποιητών, καθώς και γνωστά, αγαπημένα τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο.
Στο πιάνο θα συνοδεύσει ο Αλέξανδρος Αβδελιώτης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 22530 32300 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-18:00).

Μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου
Αγία Παρασκευή, 811 02 Λέσβος
Τ: 22530 32300 | www.piop.gr

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com