Η ανατριχιαστική πρόβλεψη 23χρονου μοντέλου λίγες ημέρες πριν εξαφανιστεί και το πτώμα της βρεθεί σε βαλίτσα

«Να θυμάστε το όνομά του»

by Times Newsroom

Ανατριχίλα προκαλεί η πρόβλεψη ενός μοντέλου από τη Ρωσία για το θάνατό της. Η 23χρονη Gretta Vedler, φαίνεται ότι είχε προβλέψει το θάνατό της, όπως φαίνεται από ένα βίντεο το οποίο είχε τραβήξει κρυφά λίγο πριν εξαφανιστεί και το πτώμα της βρεθεί στοιβαγμένο σε μια βαλίτσα.

Το νεαρό κορίτσι δολοφονήθηκε από τον πρώην της, Dmitry Korovin, επίσης 23 ετών, ο οποίος ομολόγησε το έγκλημα τον Μάρτιο, περισσότερο από ένα χρόνο αφότου τη στραγγάλισε μέχρι θανάτου σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στη Μόσχα. Ο Korovin είπε στους αστυνομικούς που ανέλαβαν την υπόθεση, ότι κοιμόταν δίπλα στο πτώμα της Gretta για τρεις νύχτες και έπειτα την έβαλε σε μια βαλίτσα και τη «φόρτωσε» στο αυτοκίνητό του, το οποίο παράτησε στο γκαράζ των γονιών του. Είχε γεμίσει τη βαλίτσα με κάρβουνα για να καλύψει τη μυρωδιά και συνέχισε να δημοσιεύει φωτογραφίες και μηνύματα στα social media της 23χρονης, για να μην κινήσει υποψίες στους φίλους τους και να πιστέψουν ότι ήταν ακόμα ζωντανή, όπως είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς.

Η Γκρέτα, έγινε εξώφυλλο σε πολλές εφημερίδες και περιοδικά, όταν αποκαλύφθηκε ότι έναν μήνα πριν ο φίλος της τη δολοφονήσει, είχε αποκαλέσει τον Βλαντιμίρ Πούτιν «ψυχοπαθή». Αν και ο θάνατός της δεν είχε σχέση με τις πολιτικές της πεποιθήσεις, το μοντέλο είχε προβλέψει με ανατριχιαστική ακρίβεια τα πλάνα του Ρώσου προέδρου να «σφυρηλατήσει μια μεγαλύτερη Ρωσία» κάτι που φαίνεται ότι προοιώνιζε την εισβολή στην Ουκρανία.

Εκτός όμως από τα προφητικά λόγια για τον Βλαντιμίρ Πούτιν, σύμφωνα με πλάνα που βλέπουν τώρα το φως της δημοσιότητας, η Gretta φαίνεται ότι γνώριζε και τη δίκη της σκληρή μοίρα.

Η Gretta, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, έχει καταγράψει τον εαυτό της με ένα κινητό τηλέφωνο που φαίνεται να κρύβει κάτω από τον πάγκο της ρεσεψιόν του ξενοδοχείου στο οποίο βρήκε φρικτό θάνατο. «Είμαι από το δωμάτιο 708. Φώναζα, απειλούσαν να με σκοτώσουν, αλλά κανείς δεν ήρθε να με σώσει» ακούγεται να λέει το μοντέλο. «Να θυμάστε το όνομά του» λέει και έπειτα ονοματίζει τον Dmitry Korovin ως τον μελλοντικό δολοφόνο της, επαναλαμβάνοντας το όνομά του αρκετές φορές.

«Είχαμε βρεθεί αρκετές φορές με τον Korovin. Δεν μου άρεσε καθόλου. Αρχικά ήταν προφανές ότι ο άνθρωπος ήταν απρόβλεπτος και επικίνδυνος. Δεύτερον, ήξερε ακριβώς με τι ασχολούνταν η Γκρέτα αλλά όχι μόνο δεν τη σταμάτησε, αντίθετα εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι έβγαζε πολλά λεφτά» λέει ο φίλος στον οποίο έστειλε το βίντεο με την ανατριχιαστική της προφητεία το μοντέλο.

«Δεν μπορούσα να τη θάψω στο δάσος λες και ήταν σκυλί» είπε ο δολοφόνος της

Σύμφωνα με φίλους της Gretta, το μοντέλο παραπονιόταν συχνά ότι ο Korovin της ζητούσε χρήματα και δεν της τα επέστρεφε. Λέγεται ότι της χρωστούσε 15.200 λίρες, αλλά εκείνη αρνούνταν να τον χωρίσει. Ο Dima είχε πρόβλημα με τα ναρκωτικά. Η Γκρέτα έκανε διάφορες ουσίες μαζί του για ένα διάστημα, αλλά μετά σταμάτησε» λέει ένας φίλος της.

Ο Korovin είπε στους ερευνητές ότι την ημέρα που σκότωσε τη Gretta διαφώνησαν για τους πελάτες της.  Ισχυρίστηκε ότι της όρμησε και τη στραγγάλισε ενώ ήταν μεθυσμένος και έπειτα λιποθύμησε. Όταν ξύπνησε βρήκε το κρύο, νεκρό σώμα της στο κρεβάτι και συνειδητοποίησε τι είχε κάνει, όπως ισχυρίστηκε.

«Δεν μπορούσα να τη θάψω στο δάσος λες και ήταν σκυλί. Ήμασταν πολύ κοντά, δεν μπορούσα να της το κάνω αυτό» φέρεται να είπε ο Korovin σε έναν από τους αστυνομικούς.

Ένας φίλος της Γκρέτα, ο Evgeniy Foster, μπλόγκερ στο Χάρκοβο, ήταν αυτός που υποψιάστηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την εξαφάνισή της και κίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό της, που οδήγησαν τελικά στη μακάβρια ανακάλυψη της σορού της σε μια βαλίτσα.

«Παρατηρείται σε αυτόν μια σαφής ψυχοπάθεια»: Οι προφητικές αναρτήσεις της Γκρέτα για τον πούτιν

Οι προφητικές αναρτήσεις της για τον Πούτιν τον Ιανουάριο του 2021, ένα μήνα πριν από τη δολοφονία της, δεν θεωρείται ότι συνδέονται με το θάνατό της, αλλά είναι ανατριχιαστικές υπό το πρίσμα των μετέπειτα γεγονότων.

«Δεδομένου ότι ο Πούτιν πέρασε πολλές ταπεινώσεις στην παιδική του ηλικία και δεν μπορούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του λόγω της σωματικής του διάπλασης, δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι μετά τη νομική σχολή, εντάχθηκε στην KGB» έγραφε η Gretta.

«Τέτοιοι άνθρωποι είναι άτολμοι και φοβισμένοι από την παιδική ηλικία, φοβούνται τους θορύβους και το σκοτάδι, τους ξένους, οπότε χαρακτηριστικά όπως η δυσπιστία και η έλλειψη επικοινωνίας αναπτύσσονται νωρίς στον χαρακτήρα τους. Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι, κατά τη γνώμη μου, ότι σε αυτόν παρατηρείται μια σαφής ψυχοπάθεια ή κοινωνιοπάθεια. Για τους ψυχοπαθείς, είναι σημαντικό να βιώνουν συνεχώς μια αίσθηση πληρότητας της ζωής, γι’ αυτό αγαπούν το ρίσκο, τις έντονες εμπειρίες, την έντονη επικοινωνία, την έντονη δραστηριότητα – μια έντονη και δυναμική ζωή. Ίσως, (ο Πούτιν) να θέλει πραγματικά να ενισχύσει την ακεραιότητα της Ρωσίας και να εύχεται ειλικρινά το καλύτερο για τους Ρώσους. Αλλά μπορεί πραγματικά να κάνει κάτι; Νομίζω ότι ξέρετε και εσείς οι ίδιοι την απάντηση σε αυτό το ερώτημα» σημείωνε το μοντέλο.

Σχετικά Άρθρα

Leave a Comment

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, δίνετε την συγκατάθεσή σας για την χρήση των cookies. Aποδοχή

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com